Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 7 of 7

Thread: Ctrl Alt Delete

  1. #1
    orcutt989's Avatar Blargh
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    States
    Posts
    2,227




    Why did it do this all of a sudden!! There are no tabs, and even restarting my computer wont fix it. What the hell happened. I can't select the different tabs to close programs, or look to see how much ram is being taken up. Wtf. I can't even X out of the window because there is no title bar, it is totally fucked, and i am totally pissed off. Help me please.




    [EDIT] Nevermind, my friend told me to double click on the grey anywhere, and it comes back up. Sorry for wasting a thread.

  2. Software & Hardware   -   #2
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    double click in the grey area.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Spicker's Avatar AKA jaigandhi5 BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Canada
    Posts
    3,484
    Originally posted by ROSSCO_2004@13 July 2004 - 03:05
    double click in the grey area.

    My Blog
    I'm still here.

  4. Software & Hardware   -   #4
    sparsely's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    static hum
    Posts
    3,538
    I dont know how many people I've seen with this problem....it just baffles me as to the reason behind this 'feature' of Task Manager...
    Why would that be a necessary feature? Especially when restoring the tabs is so non-intuitive...most people turn it off by accident.
    It just doesn't make any sense at all.

    this post is guaranteed 100% parrot-free

  5. Software & Hardware   -   #5
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Originally posted by Sparsely@12 July 2004 - 22:40
    I dont know how many people I've seen with this problem....it just baffles me as to the reason behind this 'feature' of Task Manager...
    Why would that be a necessary feature? Especially when restoring the tabs is so non-intuitive...most people turn it off by accident.
    It just doesn't make any sense at all.
    Well, i used to use it to make the performance graphs bigger.

    Stupid microsoft made it only make the processor usage one bigger though.

    One day when I was using the task manager i found that u could make the processes page bigger as well, and soon later every page.
    Pointless in all of them but the perofrmance one though.

  6. Software & Hardware   -   #6
    Storm's Avatar Poster BT Rep: +3
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    crazy skiing monkey
    Posts
    1,350
    Originally posted by orcutt989@13 July 2004 - 02:43
    i know what your problem is, you're using IE!!!!
    great FTP site for awesome quality video clips
    yeah, you have to sign up, but its worth it

  7. Software & Hardware   -   #7
    You double click the top part and it'll come back.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •