Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 9 of 9

Thread: How To Burn An Image Without A .cue

  1. #1
    slim150's Avatar Poster
    Join Date
    Aug 2003
    Age
    34
    Posts
    452
    Well I recently downloaded a file off of kazaa, in .exe form which i figured it wasnt and i have to change the name to bin (or something, its supposed to be a mac file) but if i change it to bin, using nero, it looks cues when you select burn an image from the options, or an iso. is there a way i can fix this? Thanks fellas
    "Their most trivial action may mean volumes, or their most extraordinary conduct may depend upon a hairpin or a pair of curling-tongs" - Holmes


  2. Software & Hardware   -   #2
    slim150's Avatar Poster
    Join Date
    Aug 2003
    Age
    34
    Posts
    452
    Oops, I feel like such a tool. I just noticed the pinned thing about image files and i made my own cue. Sorry for not searching first.
    "Their most trivial action may mean volumes, or their most extraordinary conduct may depend upon a hairpin or a pair of curling-tongs" - Holmes


  3. Software & Hardware   -   #3
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    No probs, pretty smart for a NoOb .?

  4. Software & Hardware   -   #4
    shn's Avatar 3μ|\|(7
    Join Date
    May 2003
    Posts
    3,585
    You could have also converted the bin to iso.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Spicker's Avatar AKA jaigandhi5 BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Canada
    Posts
    3,484
    the easiest way:

    mount the image with daemon tools
    go to nero and click copy cd and copy the virtual cd drive where the image is mounted


    My Blog
    I'm still here.

  6. Software & Hardware   -   #6
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Originally posted by jaigandhi5@17 July 2004 - 23:20
    the easiest way:

    mount the image with daemon tools
    go to nero and click copy cd and copy the virtual cd drive where the image is mounted

    how is that easier?

  7. Software & Hardware   -   #7
    slim150's Avatar Poster
    Join Date
    Aug 2003
    Age
    34
    Posts
    452
    that woulda been difficult, i downloaded the thing on a pc, for a mac. i have toast for the mac not nero and am unfamilar with everything on that contraption lol
    "Their most trivial action may mean volumes, or their most extraordinary conduct may depend upon a hairpin or a pair of curling-tongs" - Holmes


  8. Software & Hardware   -   #8
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    This topic should be changed to : How To Burn An Image Without A CLUE. jk

  9. Software & Hardware   -   #9
    sparsely's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    static hum
    Posts
    3,538
    HAHA HAHAHA!
    OMG

    no.

    this post is guaranteed 100% parrot-free

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •