Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: Windows Update Problem

  1. #1
    I was doing windows update from the windows site (http://v4.windowsupdate.microsoft.com/en/default.asp) and i pick all the updates I want, and then click install. I get this error:



    "Windows Update has encountered an error. This may be due to a discrepancy in your computer's time setting.

    To check your date and time setting:

    On the taskbar, double-click the time.
    Verify that the date and time is correct.


    You can also get online support if you are having problems with Windows Update.


    Send error number to Microsoft (0x800C0008)
    Note This sends error information but does not create a support incident; you may or may not receive a response."




    OK, the time IS correct. I even re-synchronized it with time.windows.com and then tried the updates againa and got the same error. Help?

  2. Software & Hardware   -   #2
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    make sure u have the right year set, right month, right day.
    if those aren't right then even the clock sync thing won't work.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Those are all correct.

  4. Software & Hardware   -   #4
    bump

  5. Software & Hardware   -   #5
    shn's Avatar 3μ|\|(7
    Join Date
    May 2003
    Posts
    3,585
    So don't use windows update.

  6. Software & Hardware   -   #6
    uhh....


    what do I use then?

  7. Software & Hardware   -   #7
    _
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    151
    Automatic updating?

  8. Software & Hardware   -   #8
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    just search microsoft.com and downloading all teh critical updates manually until sp2 comes out along with windows update 5 then maybe ur problem will be fixed

  9. Software & Hardware   -   #9
    BawA's Avatar FST Pioneer BT Rep: +1
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Some Where but not here
    Age
    35
    Posts
    4,541
    in the bios cheak if the times r same as the windows time, mybe the confiliction between the bios time and windows time cuased that error. usually programs r seted to bios time cuz windows time can be changed easly .


    "You can be mad as a mad dog at the way things went; you can swear and curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go"
    Benjamen button

  10. Software & Hardware   -   #10
    sparsely's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    static hum
    Posts
    3,538

    this post is guaranteed 100% parrot-free

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •