Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: Any... Hack 4. Philips Divx Dvr642 ?

  1. #1
    worldpease's Avatar always annoying
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Tj Mexico
    Posts
    1,430
    Hi, I bought a DVD Player,
    (DVD Philips DVR642)
    But since i live in Tijuana Mexico,
    I ad to make it Region free, using
    a Hack that a nice person geve me
    trugh this forum,
    so, I was wondering, are there any more hacks
    for this player?

  2. Software & Hardware   -   #2
    bigdawgfoxx's Avatar Big Dawg
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Texas
    Age
    29
    Posts
    3,833
    Region free..I have no clue bout what your talking about...anyone else?
    [SIZE=1]AMD 4200 X2 @ 2.65Ghz, ASRock 939-VSTA
    1.75GB PC3200, 2 X 160GB Seagate w/ 8MB Buffer
    HIS Radeon X800 Pro, Antec Super Lanboy Aluminum

  3. Software & Hardware   -   #3
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Originally posted by bigdawgfoxx@27 July 2004 - 23:30
    Region free..I have no clue bout what your talking about...anyone else?
    ya...certains dvds only pplay in teh region they were bought. there are 5 different regions.

    region free means it can play any region's dvds.


    i dunno about any more hacks...why not try googling?

  4. Software & Hardware   -   #4
    lee551's Avatar no soup for you! BT Rep: +5
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,867
    Originally posted by bigdawgfoxx@28 July 2004 - 04:30
    Region free..I have no clue bout what your talking about...anyone else?
    doesn't he mean, so it will play a DVD that is region 1-8?

    EDIT: ross beat me again

  5. Software & Hardware   -   #5
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Originally posted by lee551+27 July 2004 - 23:35--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (lee551 @ 27 July 2004 - 23:35)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-bigdawgfoxx@28 July 2004 - 04:30
    Region free..I have no clue bout what your talking about...anyone else?
    doesn&#39;t he mean, so it will play a DVD that is region 1-8?

    EDIT: ross beat me again [/b][/quote]
    8?
    i thoguht it was 5

  6. Software & Hardware   -   #6
    lee551's Avatar no soup for you! BT Rep: +5
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,867
    0 No Region Coding
    1 United States of America, Canada
    2 Europe, including France, Greece, Turkey, Egypt, Arabia, Japan and South Africa
    3 Korea, Thailand, Vietnam, Borneo and Indonesia
    4 Australia and New Zealand, Mexico, the Caribbean, and South America
    5 India, Africa, Russia and former USSR countries
    6 Peoples Republic of China
    7 Unused
    8 Airlines/Cruise Ships



    i guess maybe theres only 5 "real" regions.

  7. Software & Hardware   -   #7
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Originally posted by lee551@28 July 2004 - 00:00
    0 No Region Coding
    1 United States of America, Canada
    2 Europe, including France, Greece, Turkey, Egypt, Arabia, Japan and South Africa
    3 Korea, Thailand, Vietnam, Borneo and Indonesia
    4 Australia and New Zealand, Mexico, the Caribbean, and South America
    5 India, Africa, Russia and former USSR countries
    6 Peoples Republic of China
    7 Unused
    8 Airlines/Cruise Ships



    i guess maybe theres only 5 "real" regions.
    7 is unused...why not move the airplane one down to 7 then.

    well, 6 actualy.

    but really i thought there were only 5 out there...

  8. Software & Hardware   -   #8
    You can use dvddecrypter to remove Region Coding from the dvd. (you will have to save (make a dvd image) on your computer)

    or you can try anydvd to remove Region Coding on the fly. It will be like your dvd drive is set for all Regions.

  9. Software & Hardware   -   #9
    bigdawgfoxx's Avatar Big Dawg
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Texas
    Age
    29
    Posts
    3,833
    why the hell do they have regions..a dvd is a dvd..or at least it should be lol
    [SIZE=1]AMD 4200 X2 @ 2.65Ghz, ASRock 939-VSTA
    1.75GB PC3200, 2 X 160GB Seagate w/ 8MB Buffer
    HIS Radeon X800 Pro, Antec Super Lanboy Aluminum

  10. Software & Hardware   -   #10
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Originally posted by bigdawgfoxx@28 July 2004 - 00:28
    why the hell do they have regions..a dvd is a dvd..or at least it should be lol
    it&#39;s to prevent people in the uk and other places from buying movies in teh us and taking them over, cause most are released in the us first...they want controlled coverage.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •