Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 9 of 9

Thread: Save Yourself Some Money

  1. #1
    Link

    Showed nice improvements with slight OCing.

    Sorry if this has beened talked about. Just thought is was interesting.
    Need a cheap/easy way of modding your xbox? Check this out.


  2. Software & Hardware   -   #2
    bigdawgfoxx's Avatar Big Dawg
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Texas
    Age
    29
    Posts
    3,833
    Yah its a pretty well known thing but yah it is a really good card. I think I will still go with ATI when I update...(way in the future), but this is a really good card and overclocks well.
    [SIZE=1]AMD 4200 X2 @ 2.65Ghz, ASRock 939-VSTA
    1.75GB PC3200, 2 X 160GB Seagate w/ 8MB Buffer
    HIS Radeon X800 Pro, Antec Super Lanboy Aluminum

  3. Software & Hardware   -   #3
    silent h3ro's Avatar Poster BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Detroit
    Age
    27
    Posts
    4,461
    Originally posted by bigdawgfoxx@29 July 2004 - 15:36
    Yah its a pretty well known thing but yah it is a really good card. I think I will still go with ATI when I update...(way in the future), but this is a really good card and overclocks well.
    Isent the Nvidia card more in the future because it has the pixel shader 3.0 or sumthing and ATIs card doesn't.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Originally posted by HardcoreGamer+29 July 2004 - 15:51--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (HardcoreGamer @ 29 July 2004 - 15:51)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-bigdawgfoxx@29 July 2004 - 15:36
    Yah its a pretty well known thing but yah it is a really good card.&nbsp; I think I will still go with ATI when I update...(way in the future), but this is a really good card and overclocks well.
    Isent the Nvidia card more in the future because it has the pixel shader 3.0 or sumthing and ATIs card doesn&#39;t. [/b][/quote]
    Yeah thats true, Nvidia card has Pixal Shader 3.0 while ATI&#39;s only have 2.0. However by the time Pixal Shader 3.0 is around and being used we will be using AGP Express or some kinda new slot probrly.


  5. Software & Hardware   -   #5
    bigdawgfoxx's Avatar Big Dawg
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Texas
    Age
    29
    Posts
    3,833
    you mean PCI express
    [SIZE=1]AMD 4200 X2 @ 2.65Ghz, ASRock 939-VSTA
    1.75GB PC3200, 2 X 160GB Seagate w/ 8MB Buffer
    HIS Radeon X800 Pro, Antec Super Lanboy Aluminum

  6. Software & Hardware   -   #6
    can I curse? FUCK!
    Join Date
    May 2003
    Posts
    1,295
    ermm.. PCI express would replace those regular PCI slots right? if thats the case would modems, sound cards, etc work more efficiently or what?

  7. Software & Hardware   -   #7
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Originally posted by Shiranai_Baka@29 July 2004 - 14:26
    ermm.. PCI express would replace those regular PCI slots right? if thats the case would modems, sound cards, etc work more efficiently or what?
    network cards would
    and other stuff in the future.

  8. Software & Hardware   -   #8
    Originally posted by bigdawgfoxx@29 July 2004 - 16:58
    you mean PCI express
    No im saying like it went;

    PCI
    AGP
    PCI-E
    So the next logical step if the pattern continues is AGP-E
    But its proberly impossible i was just sayiing some new fancy better slot.


  9. Software & Hardware   -   #9
    n18's Avatar Death God
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    675
    Originally posted by peerzyboy+29 July 2004 - 22:45--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (peerzyboy @ 29 July 2004 - 22:45)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-bigdawgfoxx@29 July 2004 - 16:58
    you mean PCI express
    No im saying like it went;

    PCI
    AGP
    PCI-E
    So the next logical step if the pattern continues is AGP-E
    But its proberly impossible i was just sayiing some new fancy better slot. [/b][/quote]
    no need for AGP. because PCI-E is fast enough now. PCI wasnt.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •