Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: What.

  1. #1
    ziggyjuarez's Avatar Poster
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Portland, Oregon
    Age
    28
    Posts
    25,160


  2. Software & Hardware   -   #2
    manker's Avatar effendi
    Join Date
    May 2004
    Location
    I wear an Even Steven wit
    Posts
    44,031
    Originally posted by ziggyjuarez@4 August 2004 - 13:39

    Don't worry about it Ziggy. Windows is just telling you that it tried to fix something.

    If you get more problems now then post here and we can tell you how to alter the size of your virtual memory manually.
    I plan on beating him to death with his kids. I'll use them as a bludgeon on his face. -

    --Good for them if they survive.

  3. Software & Hardware   -   #3
    how often is this happening? on what occasion does this occur?

    u can increase the virtual ram but i dun see it as a long-term solution bcos u are using the hard disk to fulfill the demand
    u might have to get some RAM if it gets too often, or too annoying


    gildan2020
    Please be kind to the noobs...we were once them after all

  4. Software & Hardware   -   #4
    Storm's Avatar Poster BT Rep: +3
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    crazy skiing monkey
    Posts
    1,350
    Originally posted by gildan2020@4 August 2004 - 16:01
    how often is this happening? on what occasion does this occur?
    this occurs randomly, whenever windows wants to annoy you again.......

    and the virtual memory is kinda needed by some apps......... photoshop and such will even ask (read: demand) you to turn on the vm is it is off........

    just set it at about 1-1.5x your RAM and you should be fine........

    EDITED to take out bullshit
    great FTP site for awesome quality video clips
    yeah, you have to sign up, but its worth it

  5. Software & Hardware   -   #5
    manker's Avatar effendi
    Join Date
    May 2004
    Location
    I wear an Even Steven wit
    Posts
    44,031
    Originally posted by Storm@4 August 2004 - 16:29
    (btw, this is hardwareworld, vm is a windows fuck-up, and thus software )
    ^^

    --------------

    I used to get this problem sporadically too. it doesn't affect anything apart from when windows is resizing your pagefile. Thats why I advised to just roll with the punches
    I plan on beating him to death with his kids. I'll use them as a bludgeon on his face. -

    --Good for them if they survive.

  6. Software & Hardware   -   #6
    Storm's Avatar Poster BT Rep: +3
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    crazy skiing monkey
    Posts
    1,350
    Originally posted by manker+4 August 2004 - 16:35--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (manker @ 4 August 2004 - 16:35)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Storm@4 August 2004 - 16:29
    (btw, this is hardwareworld, vm is a windows fuck-up, and thus software )
    ^^ [/b][/quote]
    damnit, was hoping i was on time
    great FTP site for awesome quality video clips
    yeah, you have to sign up, but its worth it

  7. Software & Hardware   -   #7
    uNz[i]'s Avatar Out of order
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    2,259
    Hey ziggy.. are you using AIM when that message appears?

    I know a couple of people who&#39;ve recently had "Virtual Memory too low" dialogues popping up.
    They ditched AIM and the prob went away.

  8. Software & Hardware   -   #8
    Chewie's Avatar Chew E. Bakke
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    4,883
    Originally posted by ziggyjuarez@4 August 2004 - 12:39

    You know where it says &#39;For more information see Help&#39;? Did you try Help & Support on the Start Menu?
    There isn't a bargepole long enough for me to work on [a Sony Viao] - clocker 2008

  9. Software & Hardware   -   #9
    Storm's Avatar Poster BT Rep: +3
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    crazy skiing monkey
    Posts
    1,350
    Originally posted by Chewie UK@5 August 2004 - 00:21
    Help & Support
    ieeeeeeeeeeeeeeeeuwwwwwwwwww

    now thats the first service i turn of after a reinstall, that thing has only once given me the right answer
    great FTP site for awesome quality video clips
    yeah, you have to sign up, but its worth it

  10. Software & Hardware   -   #10
    Chewie's Avatar Chew E. Bakke
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    4,883
    Originally posted by Storm+4 August 2004 - 23:28--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Storm @ 4 August 2004 - 23:28)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Chewie UK@5 August 2004 - 00:21
    Help & Support
    ieeeeeeeeeeeeeeeeuwwwwwwwwww

    now thats the first service i turn of after a reinstall, that thing has only once given me the right answer [/b][/quote]
    That depends what questions you ask and whether you allow it to access M&#036;&#39;s online system to search for answers. I&#39;ve used it a few times and sure, somtimes it&#39;s no help, but others it&#39;s been useful. I suspect that regarding a system function such as pagefile usage, it&#39;d be fine.
    There isn't a bargepole long enough for me to work on [a Sony Viao] - clocker 2008

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •