Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 6 of 6

Thread: Uninstall Sp1

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    188
    How do I uninstall SP1? for XP home thanks

  2. Software & Hardware   -   #2
    Tormentor's Avatar Searching The People
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kelowna, B.C Canada
    Age
    28
    Posts
    1,231
    If you archived your files it should be in your add/remove program thing. If not i think there may be away around it but not sure. Why would you want to anyway?
    - Unleash The Power Of The Wii, Unlock It Today!
    http://www.castabet.net

  3. Software & Hardware   -   #3
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Why?

  4. Software & Hardware   -   #4
    Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    188
    i need to install older drivers on my motherboard, it wont allow me to do so with SP1 installed, so i need to uninstall it i have a copy so reinstalling wont be hard

  5. Software & Hardware   -   #5
    Robert00000's Avatar Interweb Fantasist BT Rep: +1
    Join Date
    Dec 2003
    Age
    14
    Posts
    1,518
    Originally posted by Champ@7 August 2004 - 11:25
    i need to install older drivers on my motherboard, it wont allow me to do so with SP1 installed, so i need to uninstall it i have a copy so reinstalling wont be hard
    put the windows xp disc in and choose to upgrade, this way it will re-install xp with all the apps in place but remove sp1 and all the windows updates.

    Alternatively, if you installed sp1 recently, you can use system restore to return your system to before you installed sp1. But be warned you need to zip up all the executable files you have on your system after the restore point date, because system restore will remove them all otherwise.
    Robert00000

  6. Software & Hardware   -   #6
    Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    188
    ok thanks im on vacation right now so ill do that when i get home.. BTW if i do the upgrade... will that erase all of my programs? or wll it just deal with Windows components?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •