Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Speadstream 4060 Dsl Modem

  1. #1
    Spicker's Avatar AKA jaigandhi5 BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Canada
    Posts
    3,484
    well im going to be switching my isp soon to another DSL company but they require u to have ur own DSL modem or u have to pay 10$ per month extra to rent it

    so im getting this deal...

    Speadstream 4060 DSL USB MODEM for $10 including shipping

    but the problem is that its a usb modem... and in the future if i plan to get another computer and router how am i suppose to hook the router up then? sinse its only USB

    is there a usb to ethernet thingy :helpsmile:

    My Blog
    I'm still here.

  2. Internet, Programming and Graphics   -   #2
    can I curse? FUCK!
    Join Date
    May 2003
    Posts
    1,295
    I think there are such converters

  3. Internet, Programming and Graphics   -   #3
    Spicker's Avatar AKA jaigandhi5 BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Canada
    Posts
    3,484
    so i should get the modem?

    im switching to http://www.mycybernet.net/

    $35CDN for 3000/640

    or i might switch to 3web($25 3000/800) but some ppl on dsl reports have been saying bad stuff about 3web and they seem to have a cap as well...

    pic:


    btw currently im paying $45 for 3000/800 but comes with modem

    My Blog
    I'm still here.

  4. Internet, Programming and Graphics   -   #4
    I wouldnt get a modem.

    I have had a replacement modem 3 times in the last year or so. I only pay $2.50 US a month for renting it, but its payed off.
    Need a cheap/easy way of modding your xbox? Check this out.


  5. Internet, Programming and Graphics   -   #5
    Spicker's Avatar AKA jaigandhi5 BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Canada
    Posts
    3,484
    Originally posted by SingaBoiy@10 August 2004 - 06:50
    I wouldnt get a modem.

    I have had a replacement modem 3 times in the last year or so. I only pay $2.50 US a month for renting it, but its payed off.
    here in canada u have to pay $10CAD per month to rent the dam modem....

    and my modem has never went off anyways the guy is giving it to me for $10USD including shipping

    My Blog
    I'm still here.

  6. Internet, Programming and Graphics   -   #6
    Originally posted by jaigandhi5+10 August 2004 - 04:09--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (jaigandhi5 @ 10 August 2004 - 04:09)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-SingaBoiy@10 August 2004 - 06:50
    I wouldnt get a modem.

    I have had a replacement modem 3 times in the last year or so. I only pay &#036;2.50 US a month for renting it, but its payed off.
    here in canada u have to pay &#036;10CAD per month to rent the dam modem....

    and my modem has never went off anyways the guy is giving it to me for &#036;10USD including shipping [/b][/quote]
    Sounds good
    Need a cheap/easy way of modding your xbox? Check this out.


  7. Internet, Programming and Graphics   -   #7
    Spicker's Avatar AKA jaigandhi5 BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Canada
    Posts
    3,484
    i just thought id search for the convertors...

    but i cant find any i only tried ebay...

    is there a special name for it?

    i searched for usb to ethernet but i get:


    can u find me one on ebay that ships to canada or tell me what they are called if theres a special name :helpsmile:

    My Blog
    I'm still here.

  8. Internet, Programming and Graphics   -   #8
    Why do you need a convertor? Almost all modems have a usb port on them as well.
    Need a cheap/easy way of modding your xbox? Check this out.


  9. Internet, Programming and Graphics   -   #9
    Spicker's Avatar AKA jaigandhi5 BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Canada
    Posts
    3,484
    Originally posted by SingaBoiy@11 August 2004 - 04:54
    Why do you need a convertor? Almost all modems have a usb port on them as well.
    u see the modem is a USB modem and IF i plan to get a router which takes in ethernet only... how will i use it

    and i like to use my 1gig ethernet port rather than my usb 2.0 port :helpsmile:

    My Blog
    I'm still here.

  10. Internet, Programming and Graphics   -   #10
    lee551's Avatar no soup for you! BT Rep: +5
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,867
    i just sold one of those modems to someone for &#036;40 B)

    i got one free when i signed up for my dsl, but i didn&#39;t want a USB modem, and bought a netopia ethernet modem.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •