Results 1 to 5 of 5

Thread: Can't Sign Into Messenger With My Gmail Account...

  1. #1
    iMartin's Avatar ♥Home Grown♥ BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    BFE
    Posts
    1,912
    Ok, I downloaded and installed MessengerDiscovery 2, it was extremely buggy, so I uninstalled it. After I uninstalled it, I couldn't sign into my ubermartin@gmail.com account any more. I could always sign in with it before I installed MessengerDiscovery 2. And my Gmail account was my account that was associated with my Windows XP profile, so all it took was one click to sign in. Thing is, I can sign into messenger with any other account. And it doesn't give me an error of any kind when I try to sign into it with my Gmail account, it just acts like it's going to sign in, then it stops. No error. No nothing. :helpsmile:



  2. Software & Hardware   -   #2
    McrslV's Avatar Hammer Smashed Face
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    who me?
    Age
    45
    Posts
    1,650
    try a system restore back to when before you installed that wierd proggie, or run a registry cleaner

  3. Software & Hardware   -   #3
    iMartin's Avatar ♥Home Grown♥ BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    BFE
    Posts
    1,912
    Originally posted by McrslV@9 August 2004 - 21:10
    try a system restore back to when before you installed that wierd proggie, or run a registry cleaner
    Bah, I don't even bother with system restore, not enough space on my tiny 20 GB harddrive. And I already tried a registry cleaner, still no avail.



  4. Software & Hardware   -   #4
    TheRealDave's Avatar Problem child
    Join Date
    Jun 2004
    Age
    29
    Posts
    1,284
    Maybe try reinstalling msn.

  5. Software & Hardware   -   #5
    iMartin's Avatar ♥Home Grown♥ BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    BFE
    Posts
    1,912
    Originally posted by TheRealDave@9 August 2004 - 21:36
    Maybe try reinstalling msn.
    Tried that, uninstalled, reinstalled, redownloaded the install file, installed that, still nothing



Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •