Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 9 of 9

Thread: Doom III Will Not Work...

  1. #1
    bigdawgfoxx's Avatar Big Dawg
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Texas
    Age
    29
    Posts
    3,833
    Ok...I'm sorry for posting another thread bout it lol

    My specs are in my sig...and i put it all back at stock. I reformated my HDD even, and install doom 3 and it WILL NOT work. I can play for like 5 mins then the screen just gets wierd looking, or it goes to black screen with and error message from windows...and I gotta close down doom. I put it on my friends computer and he just has a FX5600 256MB version and his plays fine..

    PLEASE PLEASE HELP
    [SIZE=1]AMD 4200 X2 @ 2.65Ghz, ASRock 939-VSTA
    1.75GB PC3200, 2 X 160GB Seagate w/ 8MB Buffer
    HIS Radeon X800 Pro, Antec Super Lanboy Aluminum

  2. Games   -   #2
    bigdawgfoxx's Avatar Big Dawg
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Texas
    Age
    29
    Posts
    3,833
    Also, My friends computer has a 2.5Ghz AMD with a 5600 256MB version. When I run the hardware scan thing to find best settings, it puts his on high settings at 800X600. It puts mine at Medium Settings at 800X600, and considering my card is MUCH better I dont see why it should be doing that. Also when my friends game opens doors it is pretty smooth. With mine it jumps around and shit.
    [SIZE=1]AMD 4200 X2 @ 2.65Ghz, ASRock 939-VSTA
    1.75GB PC3200, 2 X 160GB Seagate w/ 8MB Buffer
    HIS Radeon X800 Pro, Antec Super Lanboy Aluminum

  3. Games   -   #3
    mr. nails's Avatar m@D @n!m3 BT Rep: +1
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    austin, tx
    Posts
    3,588
    what cat's u usin'? have heard mixed feelings on the 4.9beta doom3 cat's. i'm using the 4.7's and am fine. u usin' xp, xp sp1, xp sp2...?

    *edit: try (i know) running ur card @ stock
    Alamo Drafthouse!

    Last Game Completed: Aliens: Colonial Marines (PC) 10-13-13
    Now Playing: Paper Mario 64
    Total Games Completed: 503

  4. Games   -   #4
    bigdawgfoxx's Avatar Big Dawg
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Texas
    Age
    29
    Posts
    3,833
    It is all at stock and still wont work lol

    And im using 4.7
    [SIZE=1]AMD 4200 X2 @ 2.65Ghz, ASRock 939-VSTA
    1.75GB PC3200, 2 X 160GB Seagate w/ 8MB Buffer
    HIS Radeon X800 Pro, Antec Super Lanboy Aluminum

  5. Games   -   #5
    Spicker's Avatar AKA jaigandhi5 BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Canada
    Posts
    3,484
    try reinstalling the game...

    download a different one from suprnova...

    make sure ur vga is not overheating...

    have latest drivers...

    search on google for ur problem might find someone else with the same problem...

    thats all i can think of i right now...

    My Blog
    I'm still here.

  6. Games   -   #6
    (>Zero Cool<)'s Avatar he is Spartacus!
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    about four feet that way......no the other way
    Posts
    3,103
    I haven&#39;t tried these but I saw mention of them, I think it was clocker giving cheese a link for his new gfx. Might be worth a try.

    ati alternative omega drivers

  7. Games   -   #7
    bigdawgfoxx's Avatar Big Dawg
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Texas
    Age
    29
    Posts
    3,833
    Turned fastwrites off and still dont work
    [SIZE=1]AMD 4200 X2 @ 2.65Ghz, ASRock 939-VSTA
    1.75GB PC3200, 2 X 160GB Seagate w/ 8MB Buffer
    HIS Radeon X800 Pro, Antec Super Lanboy Aluminum

  8. Games   -   #8
    mr. nails's Avatar m@D @n!m3 BT Rep: +1
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    austin, tx
    Posts
    3,588
    underclock or stock settings of ur card mite help.... (i&#39;m not being funny)
    Alamo Drafthouse!

    Last Game Completed: Aliens: Colonial Marines (PC) 10-13-13
    Now Playing: Paper Mario 64
    Total Games Completed: 503

  9. Games   -   #9
    CornerPocket's Avatar Retired
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    aTx, USA
    Posts
    1,586
    Should you need further assistance please use the Pinned thread DooM III, GAME & PC PROBLEMS, ISSUES, SETTINGS.
    "8-ball Corner Pocket"

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •