Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Thread: Halo...

  1. #1
    silent h3ro's Avatar Poster BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Detroit
    Age
    27
    Posts
    4,461
    Does anyone know of any tweaks for Halo? :helpsmile:

  2. Games   -   #2
    TheDave's Avatar n00b
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    yorkshire, england
    Age
    31
    Posts
    6,982
    i knoww AA really bogs the game down, turn it off

  3. Games   -   #3
    silent h3ro's Avatar Poster BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Detroit
    Age
    27
    Posts
    4,461
    I would never even think about turning it on.

    I have to run halo at 800x600 just for it to run decent. I can run Doom III in 1024X768. Microsoft really dident get off thier fat asses and optimise this game like they should of.
    Btw, I have the latest patch and crack.

  4. Games   -   #4
    Tormentor's Avatar Searching The People
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kelowna, B.C Canada
    Age
    29
    Posts
    1,231
    Originally posted by HardcoreGamer@16 August 2004 - 18:08
    I would never even think about turning it on.

    I have to run halo at 800x600 just for it to run decent. I can run Doom III in 1024X768. Microsoft really dident get off thier fat asses and optimise this game like they should of.
    Btw, I have the latest patch and crack.
    I can play halo on full at 1152x864 with grat frame rates with an mx440. What card do you have? Mine cant even play doom3, well it can with everything on low with decent framerates.
    - Unleash The Power Of The Wii, Unlock It Today!
    http://www.castabet.net

  5. Games   -   #5
    Monkeee's Avatar Post Whore
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,453
    Originally posted by HardcoreGamer@17 August 2004 - 01:08
    I would never even think about turning it on.

    I have to run halo at 800x600 just for it to run decent. I can run Doom III in 1024X768. Microsoft really dident get off thier fat asses and optimise this game like they should of.
    Btw, I have the latest patch and crack.
    whats your specs?

    i cant play halo for shit cause of my G-Force Fx 5200!!!!

  6. Games   -   #6
    abu_has_the_power's Avatar I have cool stars
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    6,503
    i play halo at 1074x768 or w/e with everythinge except aa/af enabled, and my fps is constantly 60.

  7. Games   -   #7
    Monkeee's Avatar Post Whore
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,453
    Originally posted by abu_has_the_power@17 August 2004 - 06:45
    i play halo at 1074x768 or w/e with everythinge except aa/af enabled, and my fps is constantly 60.
    lucky...... my card isn't compatible... sutpid geforce fx5200

  8. Games   -   #8
    S!X's Avatar L33T Member BT Rep: +5
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    7,734
    Whats ur refresh rate at? 75 is what i use and most other people . i found it to help gameplay slightly unless im goin senile

  9. Games   -   #9
    ...
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    ...
    Age
    28
    Posts
    1,291
    i know there are a crap load of mods for halo out there, and i thought i had them in my favorites, maybe i do, but i cant find it. my fav. list is so looong

  10. Games   -   #10
    RGX's Avatar Unstoppable
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    3,072
    Rule 980219039083 for gaming: Do not strap on Dx 9 effects to a Dx 7 engine and forget to optimize, for it shall run crap on the PC of mortals.

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •