Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 8 of 8

Thread: This Is Werid

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Ontario
    Age
    28
    Posts
    200
    I have a Cd that can hold 700Mb and it's new. I try to burn the first inuyasha movie onto it and the movie size is 680MB but it doesn't fit. Then i try to burn the second movie which is 669Mb and it fits fine. Why doesn't the 680Mb fit onto a 700Mb cdr?

  2. Movies & TV   -   #2
    Darth Sushi's Avatar Sushi Lord
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Corisant
    Posts
    5,813
    Remember Windows XP and HD manufacturers like to calculate filesizes by dividing by 1000. But an accurate size requires division by 1024. Nero burning ROM displays filesizes different from Windows. You might look into that.

  3. Movies & TV   -   #3
    Tormentor's Avatar Searching The People
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kelowna, B.C Canada
    Age
    28
    Posts
    1,231
    Originally posted by Skydragon@20 August 2004 - 13:06
    I have a Cd that can hold 700Mb and it's new. I try to burn the first inuyasha movie onto it and the movie size is 680MB but it doesn't fit. Then i try to burn the second movie which is 669Mb and it fits fine. Why doesn't the 680Mb fit onto a 700Mb cdr?
    Use nero and enable overburn.
    - Unleash The Power Of The Wii, Unlock It Today!
    http://www.castabet.net

  4. Movies & TV   -   #4
    Poster
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Ontario
    Age
    28
    Posts
    200
    how do I enable overburn?

  5. Movies & TV   -   #5
    ziggyjuarez's Avatar Poster
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Portland, Oregon
    Age
    28
    Posts
    25,160
    Originally posted by Skydragon@21 August 2004 - 00:41
    how do I enable overburn?
    by shuting the fuck up

  6. Movies & TV   -   #6
    Tormentor's Avatar Searching The People
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kelowna, B.C Canada
    Age
    28
    Posts
    1,231
    Originally posted by Skydragon@20 August 2004 - 17:41
    how do I enable overburn?
    File>Prefrences>Expert Features>Enable overburn.
    - Unleash The Power Of The Wii, Unlock It Today!
    http://www.castabet.net

  7. Movies & TV   -   #7
    silent h3ro's Avatar Poster BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Detroit
    Age
    27
    Posts
    4,461
    Originally posted by ziggyjuarez+20 August 2004 - 23:02--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ziggyjuarez @ 20 August 2004 - 23:02)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Skydragon@21 August 2004 - 00:41
    how do I enable overburn?
    by shuting the fuck up [/b][/quote]
    Shut the fuck up ziggy.

  8. Movies & TV   -   #8
    ziggyjuarez's Avatar Poster
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Portland, Oregon
    Age
    28
    Posts
    25,160
    Originally posted by HardcoreGamer+21 August 2004 - 03:58--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (HardcoreGamer @ 21 August 2004 - 03:58)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
    Originally posted by ziggyjuarez@20 August 2004 - 23:02
    <!--QuoteBegin-Skydragon
    @21 August 2004 - 00:41
    how do I enable overburn?

    by shuting the fuck up
    Shut the fuck up ziggy. [/b][/quote]
    Deal

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •