Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 9 of 9

Thread: firefox not showing images

  1. #1
    asmithz's Avatar Hi-Definition
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    11,082
    Firefox for some reason isnt displaying some images, but IE is.

    For example

    http://forums.xbox-scene.com/index.p...ic=285704&st=0

    Dosent show the pics in firefox, but does in IE.

  2. Software & Hardware   -   #2
    which images aren't displaying?

    my FF 1.0 PR seems to display them all.

    you sure you don't have photobucket blocked somehow, or maybe umm...
    can you reach that page at all? http://img.photobucket.com/albums/v1..._liam/xbox100/
    ?

    There is a crack in everything.
    That's how the light gets in.

  3. Software & Hardware   -   #3
    asmithz's Avatar Hi-Definition
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    11,082
    Quote Originally Posted by motherflux
    which images aren't displaying?

    my FF 1.0 PR seems to display them all.

    you sure you don't have photobucket blocked somehow, or maybe umm...
    can you reach that page at all? http://img.photobucket.com/albums/v1..._liam/xbox100/
    ?
    Yeah i can see the page, but not the images, but if i right click and click and click view image it shows up.

  4. Software & Hardware   -   #4
    uNz[i]'s Avatar Out of order
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    2,259
    G'day Smith. Long time no see.
    Just thought I'd start with the obvious. Have you checked/unchecked this box in FF Options?


    Might also pay to hit that Permissions... button to have a look in there too.

  5. Software & Hardware   -   #5
    asmithz's Avatar Hi-Definition
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    11,082
    Yeah its ticked, so thats not the problem and its not the permissions.

    EDIT Oh sorry, hey uNz[i] I have been around, not talking much.
    Last edited by Agent Smith; 10-07-2004 at 11:26 AM.

  6. Software & Hardware   -   #6
    uNz[i]'s Avatar Out of order
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    2,259
    Okay, thought it would be ticked. Best to get the simple stuff sorted first though.

    Close all but one instance of FF, then type about:config into the address bar.
    Type image into the word filter and check the values for handling images are correctly set as follows:



    Restart FF and test to see if the prob is fixed.

    Hope that helps

  7. Software & Hardware   -   #7
    asmithz's Avatar Hi-Definition
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    11,082
    Yeah its all set that way

  8. Software & Hardware   -   #8
    uNz[i]'s Avatar Out of order
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    2,259
    Hmmm... Ok. Are you using the Adblock extension then?
    Maybe the image host of those pics is being blocked.

    If that's not it, then maybe it's down to a proxy server?
    I've had trouble with images not loading when using my ISP's proxy.
    Direct connection fixed it though.

    If not, then I'm stumped.

  9. Software & Hardware   -   #9
    asmithz's Avatar Hi-Definition
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    11,082
    I am stumped to, its not a proxy and not blocked. Seems to only happen with that forum. Its not a big deal, just anoying.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •