Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 3 of 3

Thread: Does my mobo support TV Capture cards yet?

  1. #1
    Wolfmight's Avatar Poster BT Rep: +1
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Location: Location:
    Posts
    5,873
    Well, about 6 months ago, I tried to install a tv capture card and the system froze 100% when I tried to use it. Now this is a hardware problem of course.
    It's been awhile and they had alot of bios updates, but I still dont see support for TV Capture cards.
    Does anyone know any more on this? I've been doing google research with no luck.

    i figured someone might have had the same problem

    System specs:
    GA-7VT600 1394
    VIA KT600 chipset

    mother board info page: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/...600%201394.htm

    there is a new update for the bios that says: Fixed ATI9600 AGP card unstable issue . Either they ment ATI9600 ALL-In-Wonder... or it was just that graphics card. I want to hear some insights on the problem before I spend an hour doing the following: Updateing the bios-Install the ATI Wonder VE Card-Booting-thus having it continue to still freeze... (maybe not tho)

  2. Software & Hardware   -   #2
    Wolfmight's Avatar Poster BT Rep: +1
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Location: Location:
    Posts
    5,873
    Oh yea, I was also wondering if there's a bios update/modification that allows it to work?

  3. Software & Hardware   -   #3
    Wolfmight's Avatar Poster BT Rep: +1
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Location: Location:
    Posts
    5,873
    I did try to the out yestday and it still refuses to work.
    I suppose I'll buy one of the USB adapters instead.

    screw it.. no one replies. curses!
    Last edited by Wolfmight; 10-11-2004 at 10:06 PM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •