Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 8 of 8

Thread: How do I transfer files...

  1. #1
    hugoharding's Avatar its changed since 02
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    London
    Age
    30
    Posts
    298
    Can I transfer files from my desktop to my laptop using the LAN lead?

    If so, how do I do this?

    Cheers,
    Hugo.

  2. Software & Hardware   -   #2
    bigdawgfoxx's Avatar Big Dawg
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Texas
    Age
    29
    Posts
    3,833
    Just connect both computers through an ethernet cable and you should have a network...I believe.

    If you have them both pluged in under one router then go to Network Connections and it should be there.
    [SIZE=1]AMD 4200 X2 @ 2.65Ghz, ASRock 939-VSTA
    1.75GB PC3200, 2 X 160GB Seagate w/ 8MB Buffer
    HIS Radeon X800 Pro, Antec Super Lanboy Aluminum

  3. Software & Hardware   -   #3
    hugoharding's Avatar its changed since 02
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    London
    Age
    30
    Posts
    298
    How do I transfer files once I have a network?

  4. Software & Hardware   -   #4
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Make both computer on the same workgroup, with differen computer names, then riht click folders\drives you want to share and go to sharing, name it, then on the other computer go to my network places\network neighborhood and u can see the folders.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Rossco has got it... but you will need a crossover LAN wire if is going to work without a hub.

  6. Software & Hardware   -   #6
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Quote Originally Posted by Galloform
    Rossco has got it... but you will need a crossover LAN wire if is going to work without a hub.
    Or a router.

  7. Software & Hardware   -   #7
    Quote Originally Posted by Virtualbody1234
    Or a router.
    Or a switch.
    Need a cheap/easy way of modding your xbox? Check this out.


  8. Software & Hardware   -   #8
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Quote Originally Posted by SingaBoiy
    Or a switch.
    or a...

    wireless router.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •