Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Changing Warcraft III CD-Key without Reinstalling?

  1. #1
    Monkeee's Avatar Post Whore
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,453
    is there a way i can change the cd-key for warcraft without reinstalling?

  2. Games   -   #2
    Retired
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    14,058
    There is a key-changer

    search for it on google.

  3. Games   -   #3
    Monkeee's Avatar Post Whore
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,453
    i tried i couldn't find any! you have any links that can help me?

  4. Games   -   #4
    Harsh!'s Avatar n00b
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    New Zealand
    Posts
    551
    Quote Originally Posted by Monkeee
    is there a way i can change the cd-key for warcraft without reinstalling?

    Try HERE

  5. Games   -   #5
    Monkeee's Avatar Post Whore
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,453
    Quote Originally Posted by Harsh!
    Try HERE
    nothin

  6. Games   -   #6
    Harsh!'s Avatar n00b
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    New Zealand
    Posts
    551
    Start up Regedit, go into Warcrafts section and manually change it...then exit and reboot...
    Seen them do it at the Cybercafes all the time when they need to change there cd keys...
    Sorry,. dont have it installed here so I cant tell you where in the registry the cdkeys located....Just know its in the Warcraft section under softwareEDIT...just found it..i The Warcraft III cdkey is stored in the war3.mpq file

  7. Games   -   #7
    Retired
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    14,058
    Quote Originally Posted by Harsh!
    Start up Regedit, go into Warcrafts section and manually change it...then exit and reboot...
    Seen them do it at the Cybercafes all the time when they need to change there cd keys...
    Sorry,. dont have it installed here so I cant tell you where in the registry the cdkeys located....Just know its in the Warcraft section under software
    I read that the Warcraft III cdkey is stored in the war3.mpq file

  8. Games   -   #8
    iMartin's Avatar ♥Home Grown♥ BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    BFE
    Posts
    1,912
    You can try this:

    *link removed

    It says it's for Frozen Throne, but it still might work.
    Last edited by {I}{K}{E}; 11-01-2004 at 01:35 AM.



  9. Games   -   #9
    Monkeee's Avatar Post Whore
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,453
    Quote Originally Posted by iMartin
    You can try this:

    *link removed

    It says it's for Frozen Throne, but it still might work.
    i think that site is down :crying:
    Last edited by {I}{K}{E}; 11-01-2004 at 01:35 AM.

  10. Games   -   #10
    Poster
    Join Date
    Dec 2003
    Age
    40
    Posts
    780
    Which CD-Key you want to change ? Reign Of Chaos or The Frozen Throne ?
    Last edited by Dark Ride; 11-02-2004 at 01:24 AM.


Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •