Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Nod32 effects Bit torrent

  1. #1
    what do I put here? BT Rep: +10BT Rep +10
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Australia N.S.W
    Age
    36
    Posts
    11,790
    wondering if people can help me out here

    I decided to Finlay scrap Norton's and switch to NOD32 which I really want to use I think its great.

    heres the problem when I have it on my machine running BT after about 20 minutes freezes.. well the program doesn't freeze the download and upload speed just doesn't move. you click on advanced link and yeah no info comes up. so it is frozen yet it doesn't crash.

    as soon as I unistalled Nod32 problem was solved

    what is it in NOD32 that is causing this?

    i don't really want to go back to nortons!

  2. Software & Hardware   -   #2
    baccyman's Avatar n00b BT Rep: +11BT Rep +11BT Rep +11
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    u.k.
    Age
    63
    Posts
    1,697
    i have had the same problem as you have had with nod32 and panda titanium . when i was using bittorrent i would get to 60-63 connections then it would freeze i was told that bittorrent had some sort of compatability problem with those antivirus programs so i have gone back to using avg antivirus and i don't have that problem anymore.

  3. Software & Hardware   -   #3
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    There's something called IMON in NOD32 that might be causing the problem. During install uncheck the box when it asks if u want IMON.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Ya I remember NOD affecting BT way back although I thought it was only with AZ. Thing is as if you have a clue you most likely wont get any AV in the first place so I think you should have simplest or the one that uses the least cpu AV available since I also think definitions are getting very close amongst the majors, thats why Ide never use NAV again since its just bloated software doing more than Ide want from an AV. Ive found especially when dling to stick with things that are simple and effective which for me are AVG and Sygate, do their job and dont fk shit up...

  5. Software & Hardware   -   #5
    maskawaih's Avatar Custom User Title BT Rep: +3
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Malaysia
    Age
    33
    Posts
    713
    but AVG sucks.

    btw what BT do you use?

  6. Software & Hardware   -   #6
    AVG is jus fine for me as like I said it uses little resources and does it job.
    As for BT I use AZ mostly although Im not sure what Adster uses...

  7. Software & Hardware   -   #7
    baccyman's Avatar n00b BT Rep: +11BT Rep +11BT Rep +11
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    u.k.
    Age
    63
    Posts
    1,697
    i use bittornado and i use avg and sygate firewall plus i do scans with trendmicro's housecall to make sure that i have not got anything on my computer.

  8. Software & Hardware   -   #8
    Retired
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,124
    Disable the IMON components of NOD32.

    Also make sure you have the latest version (2.12.2).

  9. Software & Hardware   -   #9
    what do I put here? BT Rep: +10BT Rep +10
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Australia N.S.W
    Age
    36
    Posts
    11,790
    Im using shadows bit torrento

    well disable that and try

    thanks guys

  10. Software & Hardware   -   #10
    abu_has_the_power's Avatar I have cool stars
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    6,503
    oh yea, i remember i went crazy when this happened crazy. don't just disable. uncheck the thing, then beneath it, click stop. this way it won't start next time.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •