Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Java

  1. #1
    Retired
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    14,058
    Which version is better when I only need java for Azureus ?

    J2SE 5.0

    or:

    J2SE 1.4.2

  2. Software & Hardware   -   #2
    Harsh!'s Avatar n00b
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    New Zealand
    Posts
    551
    Ive been using the new version(j2SE5.0) with no problems.Its perfect if your only using it for Azureus..I noticed less memory and CPU being used when I installed this

  3. Software & Hardware   -   #3
    Retired
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    14,058
    Why the size difference

    J2SE 5.0 = 43.9M

    J2SE 1.4.2 = 15M

  4. Software & Hardware   -   #4
    Harsh!'s Avatar n00b
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    New Zealand
    Posts
    551
    I think youve downloaded the version with "Netbeans" in it

  5. Software & Hardware   -   #5
    Retired
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    14,058
    Quote Originally Posted by Harsh!
    I think youve downloaded the version with "Netbeans" in it
    Found the 14.3M version

  6. Software & Hardware   -   #6

    Angry

    Java(TM) 2 Runtime Environment, Standard Edition 1.4.2_06

    https://jsecom16c.sun.com/ECom/EComA...ef6a198d2280e6

    "Offline" installer: http://192.18.97.53/ECom/EComTicketS...ows-i586-p.exe

  7. Software & Hardware   -   #7
    I have 1.4.2 here with AZ and all is fine and I have no intention on changing it...

  8. Software & Hardware   -   #8
    Harsh!'s Avatar n00b
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    New Zealand
    Posts
    551
    Dont change if you use Limewire...Limewire wont run on the newer(beta) version of Java for some reason yet

  9. Software & Hardware   -   #9
    Retired
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    14,058
    Quote Originally Posted by Harsh!
    Dont change if you use Limewire...Limewire wont run on the newer(beta) version of Java for some reason yet
    which version is the beta

  10. Software & Hardware   -   #10
    Afronaut's Avatar Xenu
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Teegeeack
    Posts
    3,799
    Damn, I wish someone made the Java runtime installer without the
    crap. I mean, it adds some stuff on the startup and the WebStart shortcut on the
    desktop.

    I just need the runtime libraries to run some java apps (like azureus),
    nothing more, nothing less.
    Spoiler: Show

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •