Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: System Restore!

  1. #1
    sameer0807's Avatar I aIn'T nO sErIoUs
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    - = C.a.N.a.D.A = -
    Age
    30
    Posts
    961
    Hey guys,

    Is there a way i can restore my PC to factory default without having a restore disk or somethin?

    Thnx for ur time,
    Cheers :-)

    "I'll be here... I'll be 'waiting'...here... I'll be waiting... for you ... so... If you come here... You'll find me. I promise..."

  2. Software & Hardware   -   #2
    Retired
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    14,058
    no, only if you made a 'backup' with system restore after you bought your pc.

  3. Software & Hardware   -   #3
    sameer0807's Avatar I aIn'T nO sErIoUs
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    - = C.a.N.a.D.A = -
    Age
    30
    Posts
    961
    dammit!!!!
    I lost da System Restore disk......I only have Recovery disk.

    :-(

    "I'll be here... I'll be 'waiting'...here... I'll be waiting... for you ... so... If you come here... You'll find me. I promise..."

  4. Software & Hardware   -   #4
    Factory defalts ? I think if you remove the motherboard battery it will do that

    Look into that before you try it though

  5. Software & Hardware   -   #5
    orcutt989's Avatar Blargh
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    States
    Posts
    2,227
    Did you install the OS yourself? Or did you buy your computer from a company like Dell? If so, call and ask, they told me how to, and should you.

  6. Software & Hardware   -   #6
    Afronaut's Avatar Xenu
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Teegeeack
    Posts
    3,799
    I think System Restore has to be ON all the time after you've done
    the Restore Point, or things may go tits up.

    Needless to say, its OFF on my system.

    ...so is a lot of other services. i just dont like a lot of useles stuff
    runnin' rampant.
    I dont have a printer, but yet the stuff is ON by default.

    There's a lot of stuff ON by default in WinXP, check Black Vipers pages for more info.
    (that is, if you want to know what services are ON on your system and why)

    Spoiler: Show

  7. Software & Hardware   -   #7
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    I know I wouldn't want my sysyem back to factory spec.s Not that I would bye a DEll or other HP like system. Drivers and updates change daily . Best thing would be to get hold of a real windows bootable disk and format, reinstall. Then go to your Mother board site for new drivers .Same with video and printer's home sites. Its like buying a used computer, you never get the disk's . But people find the drivers and set it up how they want. Of course you'll loose all the programs that came bundled on a preinstalled system.

  8. Software & Hardware   -   #8
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Quote Originally Posted by TheAntiHero
    Factory defalts ? I think if you remove the motherboard battery it will do that

    Look into that before you try it though
    that just resets the cmos\bios which is NOT what he wants.


    sameer, isn't the recovery disc exactly what you want?

    @afronaut, that's exactly what I do. Except I find it easier to just look at my services.msc (start>run>services.msc) list, look at what's "running", then search google for that service and see if it's disable-able. and nice sig too.

  9. Software & Hardware   -   #9
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    I'm confused with his other thread. Are we talking about the same computer?
    Last edited by peat moss; 11-06-2004 at 01:50 AM.

  10. Software & Hardware   -   #10
    sameer0807's Avatar I aIn'T nO sErIoUs
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    - = C.a.N.a.D.A = -
    Age
    30
    Posts
    961
    Quote Originally Posted by peat moss
    I'm confused with his other thread. Are we talking about the same computer?
    lol...why would I want to restore my new PC to factory default, which rarely has anythin installed on it accept for OS!!

    This is for my second PC. It only has around 1.00 GB left...I used around 78.00Gigs or so.....and it has a bit spyware and virus so i thought of doing a fresh start with it by restoring it to factory defaults.

    sameer, isn't the recovery disc exactly what you want?
    Ya only if it worked! My old Pc (Medion) came with 2 Recovery CD's. I tried doing Factory default with 1st disk that didn't work...but now I have found da bloody 2nd disk (after lookin all over my house for 3 days) and I tested it...it's workin great!

    I'm glad i found da disk.

    BTW how can i keep all my bookmarks before i do factory default?
    Last edited by sameer0807; 11-06-2004 at 02:17 AM.

    "I'll be here... I'll be 'waiting'...here... I'll be waiting... for you ... so... If you come here... You'll find me. I promise..."

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •