Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: Diskeeper 9 wont install.

  1. #1
    Wolfmight's Avatar Poster BT Rep: +1
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Location: Location:
    Posts
    5,873
    Well I successfully installed it on 3 other computers useing the same .exe file, but I get this error message on one of the machines. They are all running XP Pro SP2 btw. All fully updated, Cleaned, Reg fixed, etc.

    http://img116.exs.cx/img116/411/error4.jpg

    edit: btw, that look is just a theme. Everyone wanted different themes and this friend liked the MacOs X look.

    also, could I defrag his computer with that server admin method? Maybe if I couldnt solve this problem.. i could work around it by useing another computer to defrag his. ?
    Last edited by Wolfmight; 11-07-2004 at 09:14 PM.

  2. Software & Hardware   -   #2
    THE Diskeeper INSTALLS TO


    C:\Program Files\Executive Software\DiskeeperWorkstation

    OR

    C:\Program Files\Executive Software\Diskeeper

    CHECK WHICH ONE IT IS



    1 try installing diskeeper and let the error message popup
    once this has happened click Start then Run
    type in regedit and click ok or press enter key once.

    (with error message and installer still running).

    2. Go To:

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Diskeeper

    3. click on the diskeeper folder and then you will see imagepath to the right. labeled under data as:

    C:\Program Files\Executive Software\DiskeeperWorkstation\DKService.exe


    4. double click the imagepath icon and copy and replace:

    C:\Program Files\Executive Software\DiskeeperWorkstation\DKService.exe

    with

    "C:\Program Files\Executive Software\DiskeeperWorkstation\DKService.exe"

    OR

    "C:\Program Files\Executive Software\Diskeeper\DKService.exe"

    ( the quotations at the ends is what you gotta add)

    click ok then goto view button on the tool bar in registry editor and click refresh or just press F5 once.

    then go back to your diskeeper installer with the error message still there click retry and it should be fixed.

    IF THE ABOVE DOES NOT WORK

    DO YOU HAVE Steganos Internet Anonym Pro

    OR Similar Program Try uninstalling it. (NOT TURN OFF/OR DISABLE IT)

    Then installing diskeeper

  3. Software & Hardware   -   #3
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    @Sudden , Gee you had this problem before! Nice to here from experience ,instead of relying on Goggle . Best way to learn.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Wolfmight's Avatar Poster BT Rep: +1
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Location: Location:
    Posts
    5,873

    Unsure

    Ok, I tried both of those and it still refuses to install. Actually the 2nd one wasnt there, but I tried changing the imagepath for "Disk"...still no luck.

    Any other ideas?

    I dont have Steg Internet Moniter... and I'm sure Zone Alarm is ok, since all other 3 comps installed fine while it was installed-n-running

    btw, this same computer used to run Diskeeper 8 fine.. I uninstalled it to put on version 9 and it gave me the error. Now when I try to go back to 8, I get the same error also! wtf?
    Last edited by Wolfmight; 11-07-2004 at 10:55 PM.

  5. Software & Hardware   -   #5

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Diskeeper

    ------------------------ -----------------------Should be-----------------\Services\
    You Mean this is missing.
    If So It has'nt installed correctly or the program is corrupted.

    Has there been a previous version installed?

    Try these Manuals from diskeeper
    The First is 13KB
    second one is 4.42MB

    http://www1.execsoft.com/pdf/Diskeeper9_support.pdf


    http://www1.execsoft.com/pdf/Diskeeper9Home_Manual.pdf

  6. Software & Hardware   -   #6

    I havenít read the manuals

    Last resort

    Uninstall diskeeper again.
    If you have a reg edit program delete the executive software files
    regcleaner
    Then check
    c: programs/windows/Downloaded Installations
    I found this to be full of surprises programs that I had got rid off where still in here
    (Not any more)

    You probably find there are quite a few files with diskeeper in them
    (Uninstalling /reinstalling)
    Look in the long serial numbered ones as well.
    Delete all the diskeeper ones including 9

    C: program files/Executive Software deletes this folder

    Re install

    If this doesnít work

    Someone else might be able to help you.





    Or read the manuals again

  7. Software & Hardware   -   #7
    zapjb's Avatar Computer Abuser BT Rep: +3
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    3,694
    Imo it's a blessing. I think PerfectDisk & O&O are far superior apps.

  8. Software & Hardware   -   #8
    S!X's Avatar L33T Member BT Rep: +5
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    7,734
    Diskeeper wont install on my comp either it says it cant start the service right near the end of the installation.
    Last edited by S!X; 12-12-2004 at 08:36 PM.

  9. Software & Hardware   -   #9
    zapjb's Avatar Computer Abuser BT Rep: +3
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    3,694
    You guys are lucky imo.
    Last edited by zapjb; 12-12-2004 at 08:44 PM.

  10. Software & Hardware   -   #10
    S!X's Avatar L33T Member BT Rep: +5
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    7,734
    Quote Originally Posted by zapjb
    You guys are lucky imo.

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •