Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: FTPing Halo 2

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    2,034
    I tried ftping halo 2 using flashfxp and everything transfers fine except the 4 .xbe files(dashupdate.xbe, default.xbe, downloader.xbe, & update.xbe).

    what am i doing wrong???
    what can i do to make the 4 .xbe files transfer to the xbox???

  2. Games   -   #2
    ...
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    ...
    Age
    28
    Posts
    1,291
    thats kinda wierd...but you dont need 3 of the .xbes, the only important one is default.xbe, so just tranfer that one alone.

  3. Games   -   #3
    asmithz's Avatar Hi-Definition
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    11,082
    rename it to something else, uplaod it and when its there rename it back

  4. Games   -   #4
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    2,034
    Quote Originally Posted by Agent Smith
    rename it to something else, uplaod it and when its there rename it back
    do i do that to all of the xbe files or only default.xbe?

  5. Games   -   #5
    Quote Originally Posted by h121589
    I tried ftping halo 2 using flashfxp and everything transfers fine except the 4 .xbe files(dashupdate.xbe, default.xbe, downloader.xbe, & update.xbe).

    what am i doing wrong???
    what can i do to make the 4 .xbe files transfer to the xbox???
    why? wat error u got?


    gildan2020
    Please be kind to the noobs...we were once them after all

  6. Games   -   #6
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    2,034
    Quote Originally Posted by gildan2020
    why? wat error u got?


    gildan2020
    all it says is that the 4 .xbe files failed to transfer

  7. Games   -   #7
    Start > My Network Places > Add A Network Place > Next > Choose Another Network Location > Next > ftp://xbox:xbox@"xbox ip here not in quotes":21 > Next > Name it w/e you want > Next > Finish

    Browse to where you transferred H2 and add default.xbe
    Need a cheap/easy way of modding your xbox? Check this out.


  8. Games   -   #8
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    2,034
    Quote Originally Posted by SingaBoiy
    Start > My Network Places > Add A Network Place > Next > Choose Another Network Location > Next > ftp://xbox:xbox@"xbox ip here not in quotes":21 > Next > Name it w/e you want > Next > Finish

    Browse to where you transferred H2 and add default.xbe
    i tried puting default.xbe in the halo2 folder and it didnt let me

  9. Games   -   #9
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    2,034
    hey i need help w/ ftping the game quickly plz

  10. Games   -   #10
    ...
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    ...
    Age
    28
    Posts
    1,291
    well, nobody really knows what the problem is....its an odd occurence in space/time that wont let you transfer the file. which sucks for u.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •