Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 8 of 8

Thread: java azureus

  1. #1
    scribblec's Avatar Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    england
    Posts
    3,326
    i cant open the program its telling me i dont have java on my computer which i clearly do have

    and it sends me to the site to install sun java which i dont want to do

    what can i do?

  2. BitTorrent   -   #2
    Vargas's Avatar gone fishin'
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    the poopdeck
    Posts
    1,937
    do you have at LEAST java v1.4.1 on your pc?

    Starting manually:

    java -classpath swt.jar;Azureus2.jar org.gudy.azureus2.ui.swt.Main

    If Azureus starts without any exception stack traces, you can replace java by javaw and just use this shortcut/batch for starting Azureus.
    Shortcut:

    javaw -classpath swt.jar;Azureus2.jar org.gudy.azureus2.ui.swt.Main

    Batch File:
    Code:
     
    start javaw -classpath swt.jar;Azureus2.jar org.gudy.azureus2.ui.swt.Main
    
          If the problem still remains, you should use the batch file, java instead of javaw and an absolute path to java.exe
    (C:\jre1.4.1\bin\java.exe, for example).
    
          C:\jre1.4.1\bin\java.exe -classpath swt.jar;Azureus2.jar org.gudy.azureus2.ui.swt.Main
    pause
    source: http://azureus.sourceforge.net/howto_win.php
    Last edited by Vargas; 11-18-2004 at 11:18 PM.

  3. BitTorrent   -   #3
    scribblec's Avatar Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    england
    Posts
    3,326
    i had the original java xp home comes with with sp2 installed

    ill just install the java thingy .... i just hate that lamp logo

  4. BitTorrent   -   #4
    scribblec's Avatar Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    england
    Posts
    3,326
    found


    good program
    Last edited by scribblec; 11-19-2004 at 12:06 AM.

  5. BitTorrent   -   #5
    Vargas's Avatar gone fishin'
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    the poopdeck
    Posts
    1,937
    you could always right click the queued ones and select force start
    Last edited by Vargas; 11-19-2004 at 12:06 AM.

  6. BitTorrent   -   #6
    scribblec's Avatar Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    england
    Posts
    3,326
    well i just set simultanious downloads to 0 and it worked


    how do i speed up my ps2 game downloads?? i download anything else and it goes fast but when it comes to this it goes at like 1-10kb max any help?

  7. BitTorrent   -   #7

  8. BitTorrent   -   #8
    scribblec's Avatar Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    england
    Posts
    3,326
    out of 3000 in the swarm its only connecting to like 90 why?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •