Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: copying problem

  1. #1
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London
    Posts
    481

    Surprised/Amazed

    i cannont copy some of my software from disk to my hdrive. my pc says cannot copy from source disk.

    i think the cd rom must have some sort of privacy lock n it or somthing.
    is there a way around it???

  2. Software & Hardware   -   #2
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    what is the cd?
    i doubt it's a privacy lock...probably a scratch in the disc or it's just dirty.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London
    Posts
    481
    its a cd from a library (",)

  4. Software & Hardware   -   #4
    Samurai's Avatar Usenet Fanboy
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, United Kingdom
    Age
    35
    Posts
    4,532
    What is the CD? Music that you want ripped or program files you want copied?

  5. Software & Hardware   -   #5
    muchspl2
    Guest
    make a ISO with alcohol 120% or dvd dycrptor

  6. Software & Hardware   -   #6
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London
    Posts
    481
    Quote Originally Posted by Samurai
    What is the CD? Music that you want ripped or program files you want copied?
    its a language program

  7. Software & Hardware   -   #7
    backlash's Avatar usenet lover
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    in your dreams
    Posts
    2,167
    Yep, I'd get winISO (www.winiso.com - for the file...the rest u need to find )
    and make an ISO

  8. Software & Hardware   -   #8
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London
    Posts
    481
    Quote Originally Posted by foot loose
    its a language program
    yes it is

  9. Software & Hardware   -   #9
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London
    Posts
    481
    Quote Originally Posted by backlash
    Yep, I'd get winISO (www.winiso.com - for the file...the rest u need to find )
    and make an ISO

    thanks

  10. Software & Hardware   -   #10
    orcutt989's Avatar Blargh
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    States
    Posts
    2,227
    You cannot just take a retail cd, put it in your cd tray, highlight and copy all of the files.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •