Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 6 of 6

Thread: Windows update

  1. #1
    threelions00's Avatar on a shirt... BT Rep: +12BT Rep +12BT Rep +12
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    England
    Posts
    838

    Surprised/Amazed

    I am trying to do a Windows update but i keep getting this error:

    0x80072EE2

    I have searched it on Yahoo and it will give you some pages. I'm not sure what it is about.

    Can anyone tell me what i may need to do to enable this to happen. The automatic updates on xp are activated.

    Thanks

  2. Software & Hardware   -   #2
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    I assume that you have looked here.
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

  3. Software & Hardware   -   #3
    threelions00's Avatar on a shirt... BT Rep: +12BT Rep +12BT Rep +12
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    England
    Posts
    838
    i have tried looking there and no page is coming up

  4. Software & Hardware   -   #4
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    Do you have Adobe Reader installed?
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

  5. Software & Hardware   -   #5
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069

  6. Software & Hardware   -   #6
    lynx's Avatar .
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    9,810
    Make sure that the Startup type for the Automatic Updates service is set to "Automatic". Having that service running but set to "Manual" startup is not sufficient for some reason, even if you have Automatic Updates turned off.
    .
    Political correctness is based on the principle that it's possible to pick up a turd by the clean end.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •