Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 8 of 8

Thread: wondering

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,042
    i was wondering if i can swap 2 system's hardware....basically mobo and cpu w/o reformatting both system. i built my sister a comp and now it have proven superior to mine and she wont be using all that power to surf the web, aim, msn...etc. her system is a lot faster at games than mine with the same gfx card. (her system gets 75-80ish on source with max everything, i get 40-45ish)

    i know the drivers issue might mess it up, but im thinking of unistalling every driver b4 i swap the mobo and cpu between the 2 system. would i still have to reformat?

    EDIT: and i meant to say that i dont want to swap the hdd...just the mobo and cpu.
    Last edited by Mr. Elmo; 12-04-2004 at 08:07 AM.

  2. Software & Hardware   -   #2
    Gripper's Avatar Dexter's Apprentice.
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Mansfield, Nottinghamshir
    Age
    53
    Posts
    11,008
    if you,re using win xp I think you,re gonna have to reformat,be brave try it and see

    All spelling mistakes and grammatical errors in my post's are intentional.

  3. Software & Hardware   -   #3
    lynx's Avatar .
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    9,810
    It depends a lot on how similar the mobo's are. Tell us what they are and we can advise you better.

    If one is an AMD board and the other is Intel the answer is going to be reformat.
    .
    Political correctness is based on the principle that it's possible to pick up a turd by the clean end.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Poster
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,042
    heh, one amd, other intel

  5. Software & Hardware   -   #5
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    try it and you might have to do a repair install.
    basically all of your files an settings will stay the same, but you will have to do windowsupdates again.
    but it will work with the motherboard and cpu then.

  6. Software & Hardware   -   #6
    Poster
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,042
    i dont really care about window update, i find it annoying so i usually turn it off

  7. Software & Hardware   -   #7
    I could see big problems coming from driver issues. I'd just reformat if I were you....
    Q6600 @ 3.42Ghz | Gigabyte EP35-DS3R | EVGA 8800GT 721/1802/2006 w/ Accelero S1 | 4gb Crucial DDR2 @ 760mhz | 750gb Hitachi 7k1000 | Corsair 520HX | 2 x Samsung SyncMaster T240 24" | Windows 7 Ultimate

  8. Software & Hardware   -   #8
    Poster
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,042
    yea, thats why i'm going to uninstall my drivers b4 doing it.

    next system im building is definately going to be an amd . her 2500> p4 2.4

    and her 2500 is nearly half the price of mine when i got it

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •