Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: firefox config help please

  1. #1
    vidcc's Avatar there is no god
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    USA
    Posts
    5,630
    I have started to use firefox but have a couple of problems i can't figure out.

    1. some frames pages that have swf file not embedded in a html frame the swf doesn't play in the frame, it will play in a new window or using a "pop up" swf player.

    anyone know how to set it to operate as IE would and play the swf directly in the frame ?

    2. using this forum i get the message i need to change my config settings if i wish to use the "paste" option.

    Anyone know how to do that ?

    i have done a search of the Mozilla help section but not found my solutions...may just be having a bad day

    thanks in advance for any help

    itís an election with no Democrats, in one of the whitest states in the union, where rich candidates pay $35 for your votes. Or, as Republicans call it, their vision for the future.

  2. Software & Hardware   -   #2
    100%'s Avatar ╚════╩═╬════╝
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    13,671
    1.some pages \ or the guy that made the page wants it to pop up - in tabbrowser extensions or preferences extension you can get "the pop up" to open in a tab

    2.im constantly pressing Ctrl V to paste (the paste option is not available in "advanced reply)

  3. Software & Hardware   -   #3
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    paste works for me just fine.

  4. Software & Hardware   -   #4
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    Quote Originally Posted by rossco_2004
    paste works for me just fine.
    Yes me too , Im lost for words. Did you try tools, options ?

  5. Software & Hardware   -   #5
    vidcc's Avatar there is no god
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    USA
    Posts
    5,630
    Quote Originally Posted by 15%
    1.some pages \ or the guy that made the page wants it to pop up - in tabbrowser extensions or preferences extension you can get "the pop up" to open in a tab

    2.im constantly pressing Ctrl V to paste (the paste option is not available in "advanced reply)
    the ctrl+V tip works..thanks


    as to question 1 the page wasn't set to use a pop up...works fine in IE however i don't want to use that browser anymore...

    itís an election with no Democrats, in one of the whitest states in the union, where rich candidates pay $35 for your votes. Or, as Republicans call it, their vision for the future.

  6. Software & Hardware   -   #6
    manker's Avatar effendi
    Join Date
    May 2004
    Location
    I wear an Even Steven wit
    Posts
    44,031
    It will probably be that you need to install an extension or two to get full functionality out of it, vid.

    There are hundreds on that page and I can't remember the correct ones off the top of my head, if it's not answered tomorrow I'll have a look at what I've got installed and let you know
    I plan on beating him to death with his kids. I'll use them as a bludgeon on his face. -

    --Good for them if they survive.

  7. Software & Hardware   -   #7
    vidcc's Avatar there is no god
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    USA
    Posts
    5,630
    Looking throught the page now....found a paste quote extention..have to test it..nothing for swf yet.... thanks manker

    itís an election with no Democrats, in one of the whitest states in the union, where rich candidates pay $35 for your votes. Or, as Republicans call it, their vision for the future.

  8. Software & Hardware   -   #8
    ZaZu's Avatar I know stuff ...
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    @Home
    Posts
    1,966
    Quote Originally Posted by vidcc
    the ctrl+V tip works..thanks


    as to question 1 the page wasn't set to use a pop up...works fine in IE however i don't want to use that browser anymore...
    Try Netscape 7.2, like FireFox its Mozilla based
    but already has all the 'extensions' included..
    Last edited by ZaZu; 12-06-2004 at 07:15 AM.


    If you attack the establishment long enough and hard enough, they will make you a member of it.
    -- Art Buchwald --

  9. Software & Hardware   -   #9
    vidcc's Avatar there is no god
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    USA
    Posts
    5,630
    Quote Originally Posted by ZaZu
    Try Netscape 7.2, like FireFox its Mozilla based
    but already has all the 'extensions' included..
    i actually use that as well and have the same problem. .... If it wasn't for all the security risks IE would be so much easier


    but it is just asthetics, firefox is fine apart from this little irritation
    Last edited by vidcc; 12-06-2004 at 04:59 PM.

    itís an election with no Democrats, in one of the whitest states in the union, where rich candidates pay $35 for your votes. Or, as Republicans call it, their vision for the future.

  10. Software & Hardware   -   #10
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    Quote Originally Posted by ZaZu
    Try Netscape 7.2, like FireFox its Mozilla based
    but already has all the 'extensions' included..


    Wow 7.2 ? I liked Netscape , but kept getting errors I couldn 't figure out. So switched to Firefox .

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •