Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Major bug/glitch in Nero CD burner

  1. #1
    I am using Nero Burning ROM version 6.00 to back up my data to CD RW's.

    I like it.

    But I have found that if you use the multi-session / Refresh option it does not delete files that you have deleted from your hard drive.

    The message box come up something like:-

    0 files/ folders have been removed
    120 files / folders have been added
    20 files / folder shave been replaced

    But if you have deleted some files from your hard drive they do not get deleted from the CD when you re-burn it. What this means is that your CD fills up faster than it should as there are now redundant files on it !

    Also and more importantly it means that if you ever restored the whole CD there would be a whole of of files that you deleted copied back to your hard drive ! which would cause much confusion and time finding them and re-deleting them !

    I wonder why Nero always comes up with the line 0 files/folders have been removed when it never removes any ! So obviously it should do it.

    Any comments ?

    Did other versions of Nero work OK ?

    Or is it a bug they have missed ?

    Regards

    Digby
    NZ

  2. Software & Hardware   -   #2
    muchspl2
    Guest
    Quote Originally Posted by digmen1
    I am using Nero Burning ROM version 6.00
    sorry I stopped reading there, upgrade to the newest version.
    come back if it doesn't solve it.

    www.nero.com
    Last edited by muchspl2; 12-12-2004 at 12:28 AM.

  3. Software & Hardware   -   #3
    muchspl2
    Guest
    guess it worked

  4. Software & Hardware   -   #4
    Spicker's Avatar AKA jaigandhi5 BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Canada
    Posts
    3,484
    Quote Originally Posted by muchspl2
    guess it worked
    arent we soo l33t lol showing off to n00bs

    My Blog
    I'm still here.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Thanks Muchsplt,

    But my question is was or is there a bug in Nero 6.00 in this area ?

    I am not going to spend time downloading a new version unless I know they have fixed the bug (if there was one)

    I have version 6.3 03 (one would have thought that if there was a bug in 6.00 that they would have fixed it by 6.3 !)

    Regards
    Digby

  6. Software & Hardware   -   #6
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    fucking smurfland y'idjit
    Posts
    760
    I didn't install v6.00 because I heard lotsa people complaining it was riddled with bugs. Whether the problem you're experiencing was one of them, I have no idea. I do know that from v6.1.15 (the version I jumped to from v5.x) onwards there is no such issue for me.
    Since you have v6.3.03 sitting there already, surely just installing it will tell you whether it's fixed, no?
    if your font size is this small i'll add you to my ignore list because you're wasting my time, OK?

  7. Software & Hardware   -   #7
    muchspl2
    Guest
    nero is updated every month, it fixes common problems like yours.

  8. Software & Hardware   -   #8
    Sorry guys I did not explain proeprly.

    When I said Nero 6.00 I meant in a generic kind of way.

    I never had 6.00 I have got 6.3 03 and it has the bug.

    So I would like to know if anyone else thinks there is this bug in 6.3 or am I not doing something correctly ?

    And what is the latest version Nero has out and have they fixed the bug ?

    Regards

    Digby

  9. Software & Hardware   -   #9
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    fucking smurfland y'idjit
    Posts
    760
    I can't believe that more than 22 hours after posting your initial post you haven't even checked the Ahead website.
    Well, if you can't be arsed to even do that, this is my final post in this thread.
    if your font size is this small i'll add you to my ignore list because you're wasting my time, OK?

  10. Software & Hardware   -   #10
    Samurai's Avatar Usenet Fanboy
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, United Kingdom
    Age
    35
    Posts
    4,532
    Quote Originally Posted by digmen1
    Sorry guys I did not explain proeprly.

    When I said Nero 6.00 I meant in a generic kind of way.

    I never had 6.00 I have got 6.3 03 and it has the bug.

    So I would like to know if anyone else thinks there is this bug in 6.3 or am I not doing something correctly ?

    And what is the latest version Nero has out and have they fixed the bug ?

    Regards

    Digby
    hey dickhead. how many times do we have to explain to you to uninstall your current version and install the latest. we can't help you unless you're client is up to date. each update contains minor fixes and upgrades. perhaps your 'problem' has already been sorted. now stop asking people stupid questions like what is the latest version because that's just pure laziness

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •