Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 28

Thread: Getting worried about my computer

  1. #1
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, UK
    Posts
    584
    My troubles started when I installed and ran webroot spysweeper. It found quite a bit of spyware which I removed. Since then, I have not been able to open Mozilla Firefox or MSN Explorer from my account (they sometimes work on other accounts). IE still works.....but oh so slow...

    A Norton Antivirus Pro scan 2 days ago found no virus.
    I have restored the system back to before Spysweeper installation.
    I tried to run Panda Online Activescan but now my computer decides to crash and restart at a certain point during the scan

    Please help...

    Windows XP Pro
    3 GHz Intel P4
    512 RAM
    120GB Hard Drive
    Dell 8300

  2. Software & Hardware   -   #2
    Skiz's Avatar (_8(I)
    Join Date
    May 2003
    Location
    CO
    Age
    40
    Posts
    29,631
    A Norton Antivirus Pro scan 2 days ago found no virus.
    2 days ago? Run it now.



    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
    The FST Last.fm group

  3. Software & Hardware   -   #3
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, UK
    Posts
    584
    It's running now, but can a virus cause my computer to restart when i scan it online?

  4. Software & Hardware   -   #4
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    in safe mode run spysweeper again to make sure you'e gotten rid of all of the spyware (not likely).
    then run hijackthis! and post the log.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Retired
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    14,058
    a format C: every once in a while, works for me...
    Last edited by {I}{K}{E}; 12-20-2004 at 04:23 PM.

  6. Software & Hardware   -   #6
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, UK
    Posts
    584
    My computer restarted again during my Norton scan! What shall I do?

    edit: Here is the log;



    How do you start in safe mode?
    Attached Files Attached Files
    Last edited by browser; 12-20-2004 at 04:27 PM.

  7. Software & Hardware   -   #7
    100%'s Avatar ╚════╩═╬════╝
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    13,671
    press f8 during reboot it will bring up the options window

    i dont see your log...

    @IKE what type of answer is that?

    edit: now i see it
    Last edited by 100%; 12-20-2004 at 04:30 PM.

  8. Software & Hardware   -   #8
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, UK
    Posts
    584
    Can you see anything in the log?

  9. Software & Hardware   -   #9
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    yes the log works.
    you should have made it a post though cause then people without word can read it, but anyway.

    fix these:
    O3 - Toolbar: (no name) - {341EA690-3499-4EA4-A627-C2C26664894E} - (no file)

    O4 - HKLM\..\Run: [RemHelp] remhelp.exe

    O23 - Service: Intel PDS - Unknown - C:\WINDOWS\System32\cba\pds.exe (file missing)


    there may be more but i cant be arsed to go through that log file again.
    It's soooo long.


    for safemode you press F8 just after the BIOS\POST screen, but before the windows xp logo comes up. Then choose safemode on the list.

  10. Software & Hardware   -   #10
    Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    fucking smurfland y'idjit
    Posts
    760
    Turn off the auto restart option for system failures and run another scan. When the machine bluescreens, write down exactly what is displayed and post it here.
    if your font size is this small i'll add you to my ignore list because you're wasting my time, OK?

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •