Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: page cannot be displayed error

  1. #1

    Sick

    ok everywhere i go somewhere on the page i get " page cannot be displayed " error . Get same when i try to go so some sites. What do i need to change.

  2. Internet, Programming and Graphics   -   #2
    no one have any answers

  3. Internet, Programming and Graphics   -   #3
    Rip The Jacker's Avatar Retired
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Los Angeles, CA
    Age
    31
    Posts
    6,435
    Wait... let me understand this... you get the "page cannot be displayed" error somewhere on the page? The page loads fine, but certain areas of the page don't load? Is that what your saying?

    Possible reason: You've installed K-Lite, with the hosts file, and now you get that message instead of ads on certain pages.

  4. Internet, Programming and Graphics   -   #4
    Keikan's Avatar ........
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Edmonton (Not Enfield)
    Age
    28
    Posts
    3,771
    maybe because the sites are down???
    Ohh noo!!! I make dribbles!!!

  5. Internet, Programming and Graphics   -   #5
    cow_dung's Avatar 2010 Killua
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Vancouver B.C
    Posts
    292
    repair your internet connection

  6. Internet, Programming and Graphics   -   #6
    cpt_azad's Avatar Colonel
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Surrey, BC
    Posts
    6,741
    internet connection? i doubt it, why would it partially load page? its either the sites u go 2 or some viruses or soemthing

    Jeff Loomis: He's so good, he doesn't need to be dead to have a tribute.

  7. Internet, Programming and Graphics   -   #7
    Snee's Avatar Error xɐʇuʎs BT Rep: +1
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    on something.
    Age
    38
    Posts
    22,677
    Quote Originally Posted by The_Hunter
    ok everywhere i go somewhere on the page i get " page cannot be displayed " error . Get same when i try to go so some sites. What do i need to change.


    Possible reasons...



    Browser incompatibility (if you don't use explorer) -try another browser

    Expired/broken/DDoS'ed sites. -try another site or mirror with the same info, use google.

    The host-file-thing with K-Lite. - edit it, tho' those sites are prolly blocked for a reason if so.

    Some other anti-spyware/adware thing blocking bad sites. - check if you have immunization or somesuch turned on.

    IP's/ads/keywords being blocked by your firewall or browser for some reason, such as you setting them to block them yourself. - check your browser or firewall settings "under zones" or "settings/ads" or something.

    A trojan, or residual damage inflicted by a trojan/adware/malware/spyware. - Run your av and a couple of online scans. Get hijackthis and look for suspicious entries, and so forth. If it just started happening and you can't find anything that might be causing it, look for files recently created in your system folder and google their names, see if something doesn't fit.
    Last edited by Snee; 12-25-2004 at 05:37 PM. Reason: Forks and spoons

  8. Internet, Programming and Graphics   -   #8
    Skiz's Avatar (_8(I)
    Join Date
    May 2003
    Location
    CO
    Age
    40
    Posts
    29,631
    The host-file-thing with K-Lite. - edit it, tho' those sites are prolly blocked for a reason if so.
    Possible reason: You've installed K-Lite, with the hosts file, and now you get that message instead of ads on certain pages.

    Could someone expand on this more?



    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
    The FST Last.fm group

  9. Internet, Programming and Graphics   -   #9
    natedogg's Avatar R.I.P. Nate Dogg :(
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Castro Valley, California
    Posts
    3,053
    the problem is the browser, dump ie and get firefox

  10. Internet, Programming and Graphics   -   #10
    cpt_azad's Avatar Colonel
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Surrey, BC
    Posts
    6,741
    IE is useable, but ya go w/ firefox if you want a quick solution.

    Jeff Loomis: He's so good, he doesn't need to be dead to have a tribute.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •