Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: Sbc yahoo pissing me off!

  1. #1
    Wolfmight's Avatar Poster BT Rep: +1
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Location: Location:
    Posts
    5,873
    Well first off, I change my password to something else since it's been 2 years.

    Then I try to sign in and I get some "please enter the code as stated in the image below".. so I type the s/n pass and code exactly correct...but it still fails. I call tech support.. we go on for 30 mins.. still not fixed. I call back and skip to the chase and say I want to recover my password.. they say.. "ooh no, we can only reset it..sorry (the webpage clearly stated I could have it recovered). Blah blah, I reset it to some easier to guess 5 letter password and try that. Woop, fails once again even though I typed the security code and everything correct. S/n has @sbcglobal.net after it, so no problem there for sure.

    Well now it's locked up and I have to wait 12 hours (that's a crappy feature, since you could take anyone's account and lock it up with about 6 failed attemps to say the password was "a" or "1"...pissing them off).

    Damn, now all I can do is wait 12 hours and I was supposed to recieve a few important emails as well. Egregious Popinjays!

  2. Lounge   -   #2
    DarthInsinuate's Avatar Died in battle
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Arkham Asylum
    Posts
    5,001
    Damn, Erogenous Poptarts
    The Sexay Half Of ABBA And Max: Freelance Plants

  3. Lounge   -   #3
    Wolfmight's Avatar Poster BT Rep: +1
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Location: Location:
    Posts
    5,873
    Quote Originally Posted by DarthInsinuate
    Damn, Erogenous Poptarts
    mmm

  4. Lounge   -   #4
    Enlarge Your Yahoo Mail to 1GB, New Accounts ONLY!
    Disclaimer: This works ONLY for newly created accounts and NOT pre-existing ones.

    Step by step:

    1.)Register an account at my.yahoo.com, and UNCHECK the create email automatically.

    2.)Go to cn.mail.yahoo.com. Do not log out of the my.yahoo.com account.

    3.)The interface is in chinese. Just enter your name and surname in the field and click activate.

    4.)Now, logout of the account.

    5.)You will be redirected to the login page. Click the orange button that is closest to the login box.

    6.)Follow the intrustions and install the chinese messenger.

    7.)After installing, go back to cn.mail.yahoo.com and click the button again.

    8.)Login to your account.

    9.)Congrats, you have a 1 Gb mailbox.

    enjoy

    but i prefer gmail

  5. Lounge   -   #5
    Mr. Blunt's Avatar n00b
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Central California
    Age
    28
    Posts
    1,200
    Why does them Chinese ppl get 1GB for?

  6. Lounge   -   #6
    i aint chinese - just found this on another site, saw this thread, my brain connected the two and voila - result
    i havent tried it and i doubt that it makes your yahoo chinese

    as to your question
    Why does them Chinese ppl get 1GB for?
    Why do only US citizens get earlier 250mb upgrades on hotmail?

  7. Lounge   -   #7
    Mr. Blunt's Avatar n00b
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Central California
    Age
    28
    Posts
    1,200
    Quote Originally Posted by Caroline
    i aint chinese - just found this on another site, saw this thread, my brain connected the two and voila - result
    i havent tried it and i doubt that it makes your yahoo chinese

    as to your question

    Why do only US citizens get earlier 250mb upgrades on hotmail?
    I don't know? Why?

  8. Lounge   -   #8
    Spider_dude's Avatar cawk BT Rep: +4
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    under the sea
    Posts
    6,519
    i cant wait for the punchline on this one.

  9. Lounge   -   #9
    nsane's Avatar .
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Florida, USA
    Age
    33
    Posts
    531
    Quote Originally Posted by Wolfmight
    I call tech support.. we go on for 30 mins.. still not fixed. I call back and skip to the chase and say I want to recover my password.. they say.. "ooh no, we can only reset it..sorry (the webpage clearly stated I could have it recovered).
    threaten to sue em for false advertisement, they'll recover it

  10. Lounge   -   #10
    Wolfmight's Avatar Poster BT Rep: +1
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Location: Location:
    Posts
    5,873
    ah, well it's all back up now.. apparently I tried to change my password to something over 16 digits...thus causeing a glitch in the system, since there was no stopping with an error. Strange, but now I used a 16 char one numbers, letter, and symbols..

    The limit was 16 digits...but it did'nt stop ya if you go over... it just annoys you with a few phone calls and 12 hour wait..(7 actually tho..whew)
    Last edited by Wolfmight; 01-03-2005 at 07:21 AM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •