Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 7 of 7

Thread: Serious CSS error regarding video settings.?..

  1. #1
    Formula1's Avatar Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    USA
    Posts
    3,786
    It seems that this problem tends to deal with vidoe settings , i'm wondering if someone may please help me ? I installed a program called referesh force which mainly has to deal with handling the resolution of a monitor could this be it? And also once i opened up the game, i got a message from CSS, which made the game run in a minimized window, it seemed it was because of the resolution and it seems i was able fix that..... Does any of you know how this could be fixed , please ?

    Last edited by Formula1; 01-08-2005 at 03:44 AM.

  2. Games   -   #2
    Formula1's Avatar Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    USA
    Posts
    3,786
    Seems i was able to somehow fix the problem by replacing the original omega drivers with the radeon drivers . Hopefully this fixes the problem

  3. Games   -   #3
    cpt_azad's Avatar Colonel
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Surrey, BC
    Posts
    6,741
    what version (drivers)?

    Jeff Loomis: He's so good, he doesn't need to be dead to have a tribute.

  4. Games   -   #4
    Formula1's Avatar Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    USA
    Posts
    3,786
    Omega driver version i was using was v. 4, 11, 0, 0

    The ati catalysts are wxp-w2k-catalyst-8-071-041026a-018719c , the latest i believe...

  5. Games   -   #5
    S!X's Avatar L33T Member BT Rep: +5
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    7,734
    yea dont use omega drivers they suck..

  6. Games   -   #6
    Poster
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,042
    i've seen this error with cs1.6 a couple of times, i don't think it's a graphics problem

  7. Games   -   #7
    i'm afriad you cant fix that error...you'll have to get rid of whatever caused it.
    i get the same message when i try to turn my graphics up or down in the video options menu on css and HL2. iv consulted ppl and they sed you cant do anything about it. i want to turn my gfx up because i get 50fps and so can handle better than that cos they are on medium settings...but i cant chnage it.
    i mean your gfx card looks great so must just be the refreshthing

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •