Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Game help

  1. #1
    Jon L. Obscene's Avatar Canadain potatoes!!!
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Port Dover
    Age
    40
    Posts
    4,767
    I got a copy of Doom 3, installed it using mounted images on Alcohol, everything fine so far.
    Went to start it up and it said "Please insert Doom 3 disc 1"
    So I mounted it and it did'nt work, so I burnt the 3 discs to dvd disc using nero as an ISO disc.
    Now I realise people will be rolling their eyes at me but before I start wasting discs could someone please point me in the right direction?

    Thank you

    Jonno

  2. Software & Hardware   -   #2
    I think that you need to check that the "Emulation" settings have been set up

    PS I think Doom 3 uses Safedisc 3 protection
    Last edited by ObiWan; 01-09-2005 at 03:11 PM.
    There are 10 types of people in the world those who understand binary and those who dont

  3. Software & Hardware   -   #3
    Jon L. Obscene's Avatar Canadain potatoes!!!
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Port Dover
    Age
    40
    Posts
    4,767
    Ok that went straight over my head lol
    Emulation settings on what?

    Jonno

  4. Software & Hardware   -   #4
    Sorry, there is an emulation setting on alcohol (it is at the bottom of the option section in the main window)

    What version of Doom 3 is it


    EDIT: Have you check the disc to see if there is a no-cd crack on it
    Last edited by ObiWan; 01-09-2005 at 03:19 PM.
    There are 10 types of people in the world those who understand binary and those who dont

  5. Software & Hardware   -   #5
    You cannot put all the discs onto dvd! Cannot post anything else Sorry!!!
    Last edited by lufc; 01-09-2005 at 03:20 PM.

  6. Software & Hardware   -   #6
    Jon L. Obscene's Avatar Canadain potatoes!!!
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Port Dover
    Age
    40
    Posts
    4,767
    Quote Originally Posted by ObiWan
    Sorry, there is an emulation setting on alcohol (it is at the bottom of the option section in the main window)

    What version of Doom 3 is it


    EDIT: Have you check the disc to see if there is a no-cd crack on it
    Dunno what version it is, this is the file name DOOM3-multilanguage+AllinOne(Cracks+Mods+Covers+Serverlists)

    No nocd crack in there.

    So what emulation do I set it at?

    Sorry, being dense

    @lufc......... I did wonder that lol

    Jonno

    Edit: Just burnt disc 1 as data on cd and that did'nt work either
    Has it gotta be burnt as an iso disc?
    Last edited by Jon L. Obscene; 01-09-2005 at 03:42 PM.

  7. Software & Hardware   -   #7
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    You need the "No CD crack".

  8. Software & Hardware   -   #8
    Jon L. Obscene's Avatar Canadain potatoes!!!
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Port Dover
    Age
    40
    Posts
    4,767
    Got one don't know what to do with it lol

    Jonno

  9. Software & Hardware   -   #9
    DanB's Avatar Smoke weed everyday
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    London, so fuck y'all
    Age
    38
    Posts
    22,104
    Post in GameWorld perhaps?

  10. Software & Hardware   -   #10
    Replace the doom3.exe (or whatever the file is called) in the installation folder (eg C:\Program Files\Doom 3\) with the one you downloaded
    There are 10 types of people in the world those who understand binary and those who dont

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •