Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Bad framerate ib Halo 1 on the PC ?

  1. #1
    Formula1's Avatar Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    USA
    Posts
    3,786
    i'm wondering if anyone on the forum besides myself , experienced some really bad/low framerates on Halo on the PC? I played it on my new rig (sig) and game runs terribble, my pc fits way more than the recommended requirements...

  2. Games   -   #2
    Iv never had any problems even on a very shit pc, infact on my old, old pc (1.3Ghz Duron) i could play it all fine on high settings.


  3. Games   -   #3
    spelunker121's Avatar Flailing about!
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    181
    mAKE SURE YOUR gRAFIX DRIVERS R UP 2 DATE!
    Protect me from what I want!

  4. Games   -   #4
    Formula1's Avatar Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    USA
    Posts
    3,786
    yeah i'm 100% sure my drivers are up to date, another friend of mine experienced this problem with the demmo version....

  5. Games   -   #5
    Snee's Avatar Error xɐʇuʎs BT Rep: +1
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    on something.
    Age
    38
    Posts
    22,677
    Quote Originally Posted by spelunker121
    mAKE SURE YOUR gRAFIX DRIVERS R UP 2 DATE!
    tURN CAPS OFF.


    Read through the readme, there may be some hardware specific issues that can be resolved with a few adjustments.

    EDit: try turning off antialiasing and antisotropic filtering, and work from there.
    Last edited by Snee; 01-10-2005 at 09:06 PM.

  6. Games   -   #6
    Monkeee's Avatar Post Whore
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,453
    i dunno why but i think they made a bad conversion from the xbox halo to the pc halo.

    i too get horrible framerates on my old computer when i exceed the system requirements like crazy...

    i had a
    Athlon XP 2000+ 1.66GHz
    512 RAM
    Nvidia GeForce FX 5200 128 MB and it would get like 20 FPS..

    my friend had the exact same spec except with a 1.4 GHz Athlon and a GeForce 4 MX 440 and he got over 60 framrates on the highest settings possible...

  7. Games   -   #7
    cpt_azad's Avatar Colonel
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Surrey, BC
    Posts
    6,741
    dont worry, i get really bad FPS (halo1pc) on my friends rig:

    AMD Athlon 3000+
    1128 mb RAM (DDR)
    Geforce FX5700 256 mb video card

    have yet to try on mine.

    Jeff Loomis: He's so good, he doesn't need to be dead to have a tribute.

  8. Games   -   #8
    Formula1's Avatar Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    USA
    Posts
    3,786
    Quote Originally Posted by Monkeee
    i dunno why but i think they made a bad conversion from the xbox halo to the pc halo.

    i too get horrible framerates on my old computer when i exceed the system requirements like crazy...

    i had a
    Athlon XP 2000+ 1.66GHz
    512 RAM
    Nvidia GeForce FX 5200 128 MB and it would get like 20 FPS..

    my friend had the exact same spec except with a 1.4 GHz Athlon and a GeForce 4 MX 440 and he got over 60 framrates on the highest settings possible...
    Yup, Halo1 is one of the worst conversions i've come across, sinch Half life on the Playstation 2...

  9. Games   -   #9
    cpt_azad's Avatar Colonel
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Surrey, BC
    Posts
    6,741
    dont remind of the hl convert to ps2, that was just sad

    Jeff Loomis: He's so good, he doesn't need to be dead to have a tribute.

  10. Games   -   #10
    Formula1's Avatar Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    USA
    Posts
    3,786
    lol, i'm surprised a site like ign.com gave it a 9.0/10 , indescpicable....

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •