Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 34

Thread: Needs Help on New Setup

  1. #1
    I have a asus A7N8X-E mobo, with one gig of pc3200 ram, 200gig h.d., geforce fx 5200 256mb vid card, 2 floppies, dvd-rom, dvd-rw, and mobile athlon xp 2500+. here are my problems in order.

    1. Have two floppies hooked up it only detects one
    2. my wireless mouse doesn't scroll right.
    3. my mobo says my cpu speed is 798Mhz

    i hope you guys read and respond to my problems, i hope you can help if you need ne more info just ask.

    thanks DarkClown12
    ASUS A7N8X-E Deluxe Mobo
    Athlon XP 1800+
    1 GIG PC3200 DDR400 RAM
    WINDOWS XP PRO WITH SERVICE PACK 2
    200GIG HARDDRIVE
    16X DVD-ROM
    DVD-BURNER
    EXTERNAL FLOPPY
    LIGHT IN CASE
    GEFORCE FX 5200 256MB

  2. Software & Hardware   -   #2
    Samurai's Avatar Usenet Fanboy
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, United Kingdom
    Age
    35
    Posts
    4,532
    1. Why do you need 2 floppy drives for?
    2. Have you tried downloading the latest drivers? What's the make? Model?
    3. As for the mobo, you may need to increase the multiplier. To do this you'll need to enter the BIOS on bootup, and change the memory multiplier to something higher. Please bear in mind, only do this if you know it should be on a higher setting.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Poster
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,042
    Quote Originally Posted by DarkClown12
    I have a asus A7N8X-E mobo, with one gig of pc3200 ram, 200gig h.d., geforce fx 5200 256mb vid card, 2 floppies, dvd-rom, dvd-rw, and mobile athlon xp 2500+. here are my problems in order.

    1. Have two floppies hooked up it only detects one
    2. my wireless mouse doesn't scroll right.
    3. my mobo says my cpu speed is 798Mhz

    i hope you guys read and respond to my problems, i hope you can help if you need ne more info just ask.

    thanks DarkClown12
    1: are you sure you meant floppy? most board has 1 floppy header.

    2: what exactly do you mean?

    3: your board is probably not compatible with the mobile, either update the bios or set your multiplier in your current bios.

    damnit...beat me to it...
    Last edited by Mr. Elmo; 01-17-2005 at 06:29 AM.

  4. Software & Hardware   -   #4
    It is setup at a stock of 133mhz and the multiplier is like 14 , i need to floppies incase one fails or something, i am getting the latest drivers as we speak,
    ASUS A7N8X-E Deluxe Mobo
    Athlon XP 1800+
    1 GIG PC3200 DDR400 RAM
    WINDOWS XP PRO WITH SERVICE PACK 2
    200GIG HARDDRIVE
    16X DVD-ROM
    DVD-BURNER
    EXTERNAL FLOPPY
    LIGHT IN CASE
    GEFORCE FX 5200 256MB

  5. Software & Hardware   -   #5
    My wireless mouse it acts all slow and doesn't want to scroll at all is what i mean by #2, Do you mean i can only use one floppy drive?, i am upgrading bios right now.
    ASUS A7N8X-E Deluxe Mobo
    Athlon XP 1800+
    1 GIG PC3200 DDR400 RAM
    WINDOWS XP PRO WITH SERVICE PACK 2
    200GIG HARDDRIVE
    16X DVD-ROM
    DVD-BURNER
    EXTERNAL FLOPPY
    LIGHT IN CASE
    GEFORCE FX 5200 256MB

  6. Software & Hardware   -   #6
    Poster
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,042
    Quote Originally Posted by DarkClown12
    It is setup at a stock of 133mhz and the multiplier is like 14 , i need to floppies incase one fails or something, i am getting the latest drivers as we speak,
    14*133=1862 , that seem to be correct. but does it say that in your bios or are you guessing?

    about your mouse....new battery?
    Last edited by Mr. Elmo; 01-17-2005 at 06:32 AM.

  7. Software & Hardware   -   #7
    Samurai's Avatar Usenet Fanboy
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, United Kingdom
    Age
    35
    Posts
    4,532
    Quote Originally Posted by DarkClown12
    It is setup at a stock of 133mhz and the multiplier is like 14 , i need to floppies incase one fails or something, i am getting the latest drivers as we speak,
    133? Are you sure?

    Two floppies in case one fails? lol

    Then in that case you'll only need one installed to be honest. What happens if your PC had a power surge? You'd lose both in one hit.

    In any case, you can buy a floppy drive for lest than 5 ($10)

  8. Software & Hardware   -   #8
    I am sure it is setup with 133 * 14 , i just wanted two floppies for some reason
    ASUS A7N8X-E Deluxe Mobo
    Athlon XP 1800+
    1 GIG PC3200 DDR400 RAM
    WINDOWS XP PRO WITH SERVICE PACK 2
    200GIG HARDDRIVE
    16X DVD-ROM
    DVD-BURNER
    EXTERNAL FLOPPY
    LIGHT IN CASE
    GEFORCE FX 5200 256MB

  9. Software & Hardware   -   #9
    Poster
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1,042
    samurai, the mobile 2500 has a fsb of 133

  10. Software & Hardware   -   #10
    Samurai's Avatar Usenet Fanboy
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, United Kingdom
    Age
    35
    Posts
    4,532
    Quote Originally Posted by Mr. Elmo
    samurai, the mobile 2500 has a fsb of 133
    oh ok cool. for some reason i thought it was 166 lol

Page 1 of 4 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •