Page 6 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 51 to 60 of 64

Thread: The Creamy Thread.

  1. #51
    100%'s Avatar ╚════╩═╬════╝
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    13,382
    about the prawns - whats good with it?
    Rice...just plain? with a sauce? - the prawns in itself is "easy" but im more concerned whats the side dish (filler) - i mean you cant just eat pure prawns(well i definetly could) but if theres guests you gotta sort of "show off" your wealth

    ps. your prawns look great - will definetly do it that way

    Last edited by 100%; 01-20-2005 at 08:55 AM.

  2. Lounge   -   #52
    Yogi's Avatar Super Undulator
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    7,711
    Quote Originally Posted by 15%
    about the prawns - whats good with it?
    Rice...just plain? with a sauce? - the prawns in itself is "easy" but im more concerned whats the side dish (filler) - i mean you cant just eat pure prawns(well i definetly could) but if theres guests you gotta sort of "show off" your wealth

    ps. your prawns look great - will definetly do it that way


    Serve 'm with fried noodles(you can use takeaway and throw it in a nice bowl....) and some oriental greens and mushrooms/shi-take.........

    And some warm Sake as appetizer.....


    YoCuli

  3. Lounge   -   #53
    100%'s Avatar ╚════╩═╬════╝
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    13,382
    Quote Originally Posted by Yogi
    ....(you can use takeaway and throw it in a nice bowl....)

    of course why make life difficult?
    thanx for tips
    feel more relaxed about the food now - gonna start with a gazpacho

  4. Lounge   -   #54
    Yogi's Avatar Super Undulator
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    7,711
    Quote Originally Posted by 15%
    of course why make life difficult?
    thanx for tips
    feel more relaxed about the food now - gonna start with a gazpacho

    Homemade????

  5. Lounge   -   #55
    Yogi's Avatar Super Undulator
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    7,711
    Btw i just CuliJacked my own creamthread................

  6. Lounge   -   #56
    100%'s Avatar ╚════╩═╬════╝
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    13,382
    Totally...but it brings cream to the mouth..

  7. Lounge   -   #57
    Yogi's Avatar Super Undulator
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    7,711
    Quote Originally Posted by 15%
    Totally...but it brings cream to the mouth..

    That remark could bee seen as innuendo...............

    Esp. after those red crosses you posted...

  8. Lounge   -   #58
    100%'s Avatar ╚════╩═╬════╝
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    13,382

    voor 4 personen:
    1/2 cc zout
    peper
    2 cc mosterd
    1 eigeel
    1 cc witte wijnazijn
    2 dl olie

    Doe het zout, peper, de mosterd, het eigeel en de azijn in een kom. Kloppen totdat het dik is.
    Langzaam olie toevoegen daarbij continu flink blijven kloppen.
    Als de mayonnaise dik wordt deze al roerend in een warme pot schenken waar een beetje heet water in zit. Als je de mayonnaise te dik vindt kan je er nog een beetje heet water in doen.
    De soort olie bepaalt de smaak van het product. Je kan dus naar believen varieren.

    Nog een mayo-recept van Johanna:
    Mayonaise is heel eenvoudig zelf te maken ook veel lekkerder.
    2 eidooiers kamertemp.
    zout , lepel mosterd,
    2 lepels azijn
    een liter olie (zonnebloem werkt goed) ook op kamer temperatuur.
    meng alles met mixer behalve de olie.
    Dan de olie heel langzaam onder het mixen toe voegen
    druppels gewijs als het niet dik wordt dan ga je te snel .Start dan het proces opnieuw met eidooier en azijn als het dan wel lukt kun je de mislukte smurrie langzaam er weer bij doen.
    In Nederland zit erook suiker in mayonaise als je dit lekker vindt kun je ook zoetstof toevoegen.

    Dit recept afrukken
    Last edited by 100%; 01-20-2005 at 10:08 AM.

  9. Lounge   -   #59
    Yogi's Avatar Super Undulator
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    7,711
    Quote Originally Posted by 15%

    voor 4 personen:
    1/2 cc zout
    peper
    2 cc mosterd
    1 eigeel
    1 cc witte wijnazijn
    2 dl olie

    Doe het zout, peper, de mosterd, het eigeel en de azijn in een kom. Kloppen totdat het dik is.
    Langzaam olie toevoegen daarbij continu flink blijven kloppen.
    Als de mayonnaise dik wordt deze al roerend in een warme pot schenken waar een beetje heet water in zit. Als je de mayonnaise te dik vindt kan je er nog een beetje heet water in doen.
    De soort olie bepaalt de smaak van het product. Je kan dus naar believen varieren.

    Nog een mayo-recept van Johanna:
    Mayonaise is heel eenvoudig zelf te maken ook veel lekkerder.
    2 eidooiers kamertemp.
    zout , lepel mosterd,
    2 lepels azijn
    een liter olie (zonnebloem werkt goed) ook op kamer temperatuur.
    meng alles met mixer behalve de olie.
    Dan de olie heel langzaam onder het mixen toe voegen
    druppels gewijs als het niet dik wordt dan ga je te snel .Start dan het proces opnieuw met eidooier en azijn als het dan wel lukt kun je de mislukte smurrie langzaam er weer bij doen.
    In Nederland zit erook suiker in mayonaise als je dit lekker vindt kun je ook zoetstof toevoegen.

    Dit recept afrukken
    Echt gaaf!!!(really cool!!)

    I made my own mayonaise, but i tend to be sloppy.

    Hence: bad results. (tastes great, but texture sucks....)

    I'll give this one certainly a try.



    Tip: Grind some fresh grinded truffle through the mayonaise.

    And use german sweet mustard and add 1 tablespoon lime instead of azijn...


    Great stuff!!!

  10. Lounge   -   #60
    manker's Avatar effendi
    Join Date
    May 2004
    Location
    I wear an Even Steven wit
    Posts
    32,371
    Quote Originally Posted by Yogi
    I made my own mayonaise, but i tend to be sloppy.
    Cawkjacked
    I plan on beating him to death with his kids. I'll use them as a bludgeon on his face. -

    --Good for them if they survive.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •