Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Adding Video input to tv

  1. #1
    Livy's Avatar Simpleton
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    3,052
    i waqs just wondering if its possible to add either a video input or scart connector to my tv, as it currently doesnt have one, i ahve to use the scart on the tv, and turn the video to its av input channel, and tune the tv into the video channel to use it.
    so is it possible to add a scart connector to the tv so i can get rid of the video as i never use it.

    edit: or if thats not possible, how to make an small external rf convetor.
    Last edited by Livy; 01-20-2005 at 11:45 PM.

  2. Software & Hardware   -   #2
    TheDave's Avatar n00b
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    yorkshire, england
    Age
    31
    Posts
    6,982
    the scart died on ym tv so i loop it through a video recorder. i cant quite remember, apparently its cheaper to buy an n64 and put a i think 5v adapter on the rf converter included than buy a proper one. my bro may have been exagerating.

    sorry for spamming, i'll go on a googlequest for you to make up for it

  3. Software & Hardware   -   #3
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    you can buy RF modulators.
    I have one but don't use it anymore (i use a VCR now). It has AV input (composite wires, the new ones have svideo and possibly scart and component) and RF\coaxial output.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Livy's Avatar Simpleton
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    3,052
    rf modulators seems pretty dear. can get a new tv for about the price of them,
    just thinking after i posted i bought an rf adaptor for my xbox, i can probably rip that apart and use that.

    edit: or find a cheap tv with scart
    Last edited by Livy; 01-21-2005 at 02:11 AM.

  5. Software & Hardware   -   #5
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Quote Originally Posted by Livy
    rf modulators seems pretty dear. can get a new tv for about the price of them,
    just thinking after i posted i bought an rf adaptor for my xbox, i can probably rip that apart and use that.

    edit: or find a cheap tv with scart
    they aren't expensive here.
    about $30...

  6. Software & Hardware   -   #6
    harrycary's Avatar Poster
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Omaha, Ne USA
    Posts
    1,078
    Shiat, you can get a RF adapter for less then $20US at more than a few places.

    If you're truly desperate, you can use an old VCR(as long as it has a video input). All VCRs have a built-in RF modulator.

    my .02

  7. Software & Hardware   -   #7
    lynx's Avatar .
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    9,810
    Quote Originally Posted by harrycary
    Shiat, you can get a RF adapter for less then $20US at more than a few places.

    If you're truly desperate, you can use an old VCR(as long as it has a video input). All VCRs have a built-in RF modulator.

    my .02
    Brilliant idea. He should definitely get a VCR so that he doesn't have to loop it through his VCR.
    .
    Political correctness is based on the principle that it's possible to pick up a turd by the clean end.

  8. Software & Hardware   -   #8
    Livy's Avatar Simpleton
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    3,052
    thats what im using at the moment and old vcr. but i was wanting rid of it.

    rf modulators seem to be about 30 here, can almost get a tv for that price

  9. Software & Hardware   -   #9
    Quote Originally Posted by Livy
    thats what im using at the moment and old vcr. but i was wanting rid of it.

    rf modulators seem to be about 30 here, can almost get a tv for that price
    dang here rf modulators are like 15 to 20 $'s and Cheaper about 20" TV run about 99$????

    Thats INSANE lol

  10. Software & Hardware   -   #10
    Livy's Avatar Simpleton
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    3,052
    dont need to bother now, just got a 28inch tv for 19 of ebay. with 2 scarts. and audio out.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •