Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Anyone here have Aspire Dreamer Case ? I need help !!

  1. #1
    Formula1's Avatar Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    USA
    Posts
    3,786
    I have this case .... http://www.newegg.com/app/ViewProduc...144-025&depa=0

    I'm wondering if anyone can please tell me how to get the thermometer on it , to work please!!!!

    Note: No instructions came with the case..
    Last edited by Formula1; 01-23-2005 at 08:29 PM.

  2. Software & Hardware   -   #2
    me 222@!!!!!! dude the cable is so short theres nothing to plug it into!

  3. Software & Hardware   -   #3
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    don't you jsut put the thermometer into your heatsink or touching something else and it reads the temp on the front of the case?

  4. Software & Hardware   -   #4
    yeah i did that but theres a red and black cord, that plugs into something on the mobo i think, i have no clue where it should go
    edit it has 2 holes in it,

    edit agan nice sig rossco LOL
    Last edited by twister; 01-23-2005 at 09:28 PM.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Formula1's Avatar Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    USA
    Posts
    3,786
    Quote Originally Posted by twister
    yeah i did that but theres a red and black cord, that plugs into something on the mobo i think, i have no clue where it should go
    edit it has 2 holes in it,

    edit agan nice sig rossco LOL

    oh yeah, wait lol , i found out how , do you see the thing with the two holes in it ? Your case was supposed to come with a wire that you could hook to that thing . The the wire has two pins in it, just insert those two pins into that plug with the two holes inside it....

  6. Software & Hardware   -   #6
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    is this "thing with the two holes in it" attached to the case or is it a seperate wire?
    if it's seperate then connect it to the case somewhere i think most lielly around the front where the lcd display is if there is one).
    if it's attached to the case then i guess you need to buy a thermometer to attach to it.

  7. Software & Hardware   -   #7
    Formula1's Avatar Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    USA
    Posts
    3,786
    Quote Originally Posted by rossco_2004
    is this "thing with the two holes in it" attached to the case or is it a seperate wire?
    if it's seperate then connect it to the case somewhere i think most lielly around the front where the lcd display is if there is one).
    if it's attached to the case then i guess you need to buy a thermometer to attach to it.
    the thing with two holes in it is attached to case. no there is another is this small metalica strip covered in tape that it attached to the case also , it acts as the thermometer
    Last edited by Formula1; 01-23-2005 at 10:04 PM.

  8. Software & Hardware   -   #8
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    ok then attach that...

  9. Software & Hardware   -   #9
    Formula1's Avatar Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    USA
    Posts
    3,786
    i already did

  10. Software & Hardware   -   #10
    ok i gotta find this wire, i must of lost it somewere im my room
    edit YES!!!
    found it
    Last edited by twister; 01-24-2005 at 12:50 AM.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •