Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 7 of 7

Thread: bad color in video playback??

  1. #1
    every video file that i play has a bad playback, all of the video files play in a blueish color.

    Images are showing up fine,
    videogames are also playing and looking fine on my monitor.

    its just every video i play has bad color.


    can somebody please help me?
    (OSWINDOWS XP
    (PROCESSORAMD ATHLON XP 2000+, MMX, 3DNOW, ~1.7GHz
    (MEMORY 224 MB RAM
    (DIRECT X 9.0b
    (DISPLAY S3 Graphics ProSavageDDR
    (SOUND): VIA AC'97 AUDIO (WAVE)

  2. Software & Hardware   -   #2
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    reinstall codecs.

    or get the Klite Codec Pack here: http://home.hccnet.nl/h.edskes/finalbuilds.htm

    edit: your sig should be like:

    PHP Code:
    (Processor):
    -or- 
    Processor
    instead of

    PHP Code:
    (Processor:) 
    That's why you're getting smileys in it. (unless you meant to. )
    Last edited by tesco; 01-25-2005 at 01:11 AM.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Quote Originally Posted by rossco_2004
    reinstall codecs.

    or get the Klite Codec Pack here: http://home.hccnet.nl/h.edskes/finalbuilds.htm

    edit: your sig should be like:

    PHP Code:
    (Processor):
    -or- 
    Processor
    instead of

    PHP Code:
    (Processor:) 
    That's why you're getting smileys in it. (unless you meant to. )
    im not talking about in kazaa lite.
    im talking about when im just on my desktop and clicking on a video file.

    whether im using videolan,windowsmediaplayer,realone,ordivx im getting the same result.


    and yes i want the smileys
    (OSWINDOWS XP
    (PROCESSORAMD ATHLON XP 2000+, MMX, 3DNOW, ~1.7GHz
    (MEMORY 224 MB RAM
    (DIRECT X 9.0b
    (DISPLAY S3 Graphics ProSavageDDR
    (SOUND): VIA AC'97 AUDIO (WAVE)

  4. Software & Hardware   -   #4
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    I know.

    KLite codec pack is jsut a package of codecs for playing back and decoding/encoding video.
    Not sure why it's called KLite but I think it's because it's the same people making it as who made kazaa lite.

    but anyway if you're getting blue in videolan as well then I can't explain it.

    try reinstalling\installing the latest video drivers?

  5. Software & Hardware   -   #5
    nothings working
    (OSWINDOWS XP
    (PROCESSORAMD ATHLON XP 2000+, MMX, 3DNOW, ~1.7GHz
    (MEMORY 224 MB RAM
    (DIRECT X 9.0b
    (DISPLAY S3 Graphics ProSavageDDR
    (SOUND): VIA AC'97 AUDIO (WAVE)

  6. Software & Hardware   -   #6
    muchspl2
    Guest
    videolan??

    www.videolan.org
    Last edited by muchspl2; 01-25-2005 at 01:29 PM.

  7. Software & Hardware   -   #7
    Quote Originally Posted by muchspl2
    videolan??

    www.videolan.org

    i already use videolan
    (OSWINDOWS XP
    (PROCESSORAMD ATHLON XP 2000+, MMX, 3DNOW, ~1.7GHz
    (MEMORY 224 MB RAM
    (DIRECT X 9.0b
    (DISPLAY S3 Graphics ProSavageDDR
    (SOUND): VIA AC'97 AUDIO (WAVE)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •