Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: screenshots

  1. #1
    Guyver's Avatar FORUM STONER
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    I AM CANADIAN!
    Age
    29
    Posts
    3,008
    what program can i use to make screenshots of my movies?

    like so i can show people that quality, thnx

    Smith is a bag of douche,FACT.

  2. Software & Hardware   -   #2
    Retired
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    14,058
    almost every media player has a screenshot option.

    do a search there has been questions like this in the past

  3. Software & Hardware   -   #3
    Guyver's Avatar FORUM STONER
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    I AM CANADIAN!
    Age
    29
    Posts
    3,008
    ok thnx

    any suggestions?

    Smith is a bag of douche,FACT.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Retired
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    14,058
    Quote Originally Posted by Guyver2003
    ok thnx

    any suggestions?
    CyberLink PowerDVD has a button that looks like a camera

  5. Software & Hardware   -   #5
    4play's Avatar knob jockey
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    London
    Age
    35
    Posts
    5,530
    bsplayer just press p and you get a screenshot saved to the bsplayer folder.

  6. Software & Hardware   -   #6
    100%'s Avatar ╚════╩═╬════╝
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    13,671
    I think...if you press
    Ctrl i
    it grabs it to clipboard

  7. Software & Hardware   -   #7
    Guyver's Avatar FORUM STONER
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    I AM CANADIAN!
    Age
    29
    Posts
    3,008
    Quote Originally Posted by 4play
    bsplayer just press p and you get a screenshot saved to the bsplayer folder.

    awsome ill try that

    Smith is a bag of douche,FACT.

  8. Software & Hardware   -   #8
    baccyman's Avatar n00b BT Rep: +11BT Rep +11BT Rep +11
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    u.k.
    Age
    63
    Posts
    1,697
    how could i make a screenshot of a game if it is not in a window . what i mean is that it takes over the whole desktop.

  9. Software & Hardware   -   #9
    Skiz's Avatar (_8(I)
    Join Date
    May 2003
    Location
    CO
    Age
    40
    Posts
    29,632
    Quote Originally Posted by baccyman
    how could i make a screenshot of a game if it is not in a window . what i mean is that it takes over the whole desktop.

    F12 for most games will take screenshot and put it in a folder in the game folder.

    Example: Call of Duty will put the screenshot in C:\Program Files\Call of Duty\Screenshots



    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
    The FST Last.fm group

  10. Software & Hardware   -   #10
    Guyver's Avatar FORUM STONER
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    I AM CANADIAN!
    Age
    29
    Posts
    3,008
    PRESS ALT+PRINT SCREEN..OPEN PAINT EDIT/PASTE..save!!

    Smith is a bag of douche,FACT.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •