Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: some kind of virus on the forum...

  1. #1
    TheDave's Avatar n00b
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    yorkshire, england
    Age
    31
    Posts
    6,982
    ...everytime i try to post a backwards P my internet explorer closes

    ive tried alt+shift and alt+caps but still no luck. does it work for anyone else?

  2. Internet, Programming and Graphics   -   #2
    Snee's Avatar Error xɐʇuʎs BT Rep: +1
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    on something.
    Age
    38
    Posts
    22,677


    maybe more people need to try it.

  3. Internet, Programming and Graphics   -   #3
    TheDave's Avatar n00b
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    yorkshire, england
    Age
    31
    Posts
    6,982
    maybe this should be in internetworld. i tried on another forum and it closes there too.

    it's either VB or my internet explorer, i think

  4. Internet, Programming and Graphics   -   #4
    Qq
    Pp

    All fine here, Firefox 1.0, Chromo Skinage

    try copy and pasting it from Notepad into IE and see if that works and do the usuall Spyware, Ad-aware and virus scans.
    Last edited by Peerzy; 01-31-2005 at 08:11 PM.


  5. Internet, Programming and Graphics   -   #5
    TheDave's Avatar n00b
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    yorkshire, england
    Age
    31
    Posts
    6,982


    wtf? howcome it works on chromo?

    there must be some kind of easter egg filter in the normal skin or something

  6. Internet, Programming and Graphics   -   #6
    What skin where you using? Default? anyone else having problems with default and IE? Also what skin was the other forum using? VB default or an added skin?
    Last edited by Peerzy; 01-31-2005 at 08:17 PM.


  7. Internet, Programming and Graphics   -   #7
    TheDave's Avatar n00b
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    yorkshire, england
    Age
    31
    Posts
    6,982
    i think it was a custom skin. www.gametrailers.com

    its like dressed up with old school zelda icons

  8. Internet, Programming and Graphics   -   #8
    Snee's Avatar Error xɐʇuʎs BT Rep: +1
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    on something.
    Age
    38
    Posts
    22,677
    Quote Originally Posted by TheDave


    wtf? howcome it works on chromo?

    there must be some kind of easter egg filter in the normal skin or something
    That's really weird.

    Hmm, it works for me. , see?

  9. Internet, Programming and Graphics   -   #9
    TheDave's Avatar n00b
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    yorkshire, england
    Age
    31
    Posts
    6,982
    now try it in default style. it certainly is weird :help:

  10. Internet, Programming and Graphics   -   #10
    Snee's Avatar Error xɐʇuʎs BT Rep: +1
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    on something.
    Age
    38
    Posts
    22,677
    I am using default style.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •