Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: firefox problem

  1. #1
    lee551's Avatar no soup for you! BT Rep: +5
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,867
    a day ago my firefox brower started to not show some banners of websites. only 2 i have noticed are on www.mysongbook.com & elitetorrents.org . both displayed fine in IE, but not in ff.

    shots:



    hope this is an easy fix or that i am just doing something stupid.

  2. Software & Hardware   -   #2
    S!X's Avatar L33T Member BT Rep: +5
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    7,734
    mine does that all the time its normal i guess

  3. Software & Hardware   -   #3
    lee551's Avatar no soup for you! BT Rep: +5
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,867
    it didn't ever happen before though...

    i just noticed it does it for www.opendirectories.net too.

    i dont know if this is related, but when i click on the smilies here, they dont get inserted. i just get a "#" added to the end of the url.

    ( angry smilie here )

  4. Software & Hardware   -   #4
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    Quote Originally Posted by lee551
    it didn't ever happen before though...

    i just noticed it does it for www.opendirectories.net too.

    i dont know if this is related, but when i click on the smilies here, they dont get inserted. i just get a "#" added to the end of the url.

    ( angry smilie here )

    About the smiles , I think it might be the forum board , because it happens to me ever so often too Tonite its working .

  5. Software & Hardware   -   #5
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    check this: tools>options>web features. make sure that "images form originating website only" is not checked.

  6. Software & Hardware   -   #6
    lee551's Avatar no soup for you! BT Rep: +5
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,867
    just checked ross and its unchecked. if i right-click and do "view image" it comes up with an error and says "The file /img/xxxx.jpg cannot be found. Please check the location and try again."

    smilies still aren't working for me. (angry smilie again)

  7. Software & Hardware   -   #7
    lee551's Avatar no soup for you! BT Rep: +5
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,867
    anyone have anymore ideas? i think its getting worse. now my sig wont show up and i've noticed category symbols disappearing on torrent sites. this is so strange.

    maybe a re-install of firefox since IE still shows everything?

  8. Software & Hardware   -   #8
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    reinstalling might work.
    It's definately worth a try.

  9. Software & Hardware   -   #9
    what do I put here? BT Rep: +10BT Rep +10
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Australia N.S.W
    Age
    36
    Posts
    11,790
    firexox!!!!!!!! yukkkkkk

    who created it?? the person who created it didn't think of forums.

    i find it no faster then IE twice Ive given Firefox a go and twice its lated 2 days on my PC

  10. Software & Hardware   -   #10
    lee551's Avatar no soup for you! BT Rep: +5
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,867
    well i'm not really looking for a "which is better" argument, but i just like how firefox works more than IE.

    k ross, i'll give it a new install.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •