Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 5 of 5

Thread: laag Scrolling

  1. #1
    sameer0807's Avatar I aIn'T nO sErIoUs
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    - = C.a.N.a.D.A = -
    Age
    30
    Posts
    961
    Hi,

    I just did a fresh installation of Windows XP Home, when i surf internet or even browse file, folders in windows XP..it laags like hell.
    I mean the scrolling is so laggy...it's so slow.

    I'm wondering how i can change to smooth scrolling of pages, files, folders,etc......

    How can i do that? I have already changed the settings for Internet Explorer to smooth scrolling but it still laags like hell....what other settings do i need to change?

    please advice

    "I'll be here... I'll be 'waiting'...here... I'll be waiting... for you ... so... If you come here... You'll find me. I promise..."

  2. Software & Hardware   -   #2
    bigdawgfoxx's Avatar Big Dawg
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Texas
    Age
    29
    Posts
    3,833
    You have to install graphics card drivers...
    [SIZE=1]AMD 4200 X2 @ 2.65Ghz, ASRock 939-VSTA
    1.75GB PC3200, 2 X 160GB Seagate w/ 8MB Buffer
    HIS Radeon X800 Pro, Antec Super Lanboy Aluminum

  3. Software & Hardware   -   #3
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    yup I agree with bigdawgfoxx... the lagging is almost always caused bvy having old/generic video drivers.

  4. Software & Hardware   -   #4
    sameer0807's Avatar I aIn'T nO sErIoUs
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    - = C.a.N.a.D.A = -
    Age
    30
    Posts
    961
    Thank you guys for your replies...I will download the drivers and will post an update.

    "I'll be here... I'll be 'waiting'...here... I'll be waiting... for you ... so... If you come here... You'll find me. I promise..."

  5. Software & Hardware   -   #5
    sameer0807's Avatar I aIn'T nO sErIoUs
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    - = C.a.N.a.D.A = -
    Age
    30
    Posts
    961
    UPDATE:

    Yep it was missing driver prb. Now i have installed the video card driver and everything is back to normal.

    Cheers :-)

    "I'll be here... I'll be 'waiting'...here... I'll be waiting... for you ... so... If you come here... You'll find me. I promise..."

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •