Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 9 of 9

Thread: windows media player problem

  1. #1
    asmithz's Avatar Hi-Definition
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    11,082
    When ever theres a video playing in a site with windows media player, my browser closes. Does it in both IE and Firefox. I am using version 10, whats the problem?

  2. Software & Hardware   -   #2
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    tried reinstalling codecs? like the klite codec pack.

  3. Software & Hardware   -   #3
    asmithz's Avatar Hi-Definition
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    11,082
    Uninstalled the codec, downloaded the latest, and i still have the problem

  4. Software & Hardware   -   #4
    numba1xclusive's Avatar Xclusive Gangsta
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    208
    try reloading wmp? there must be a way to downgrade.then upgrade again.

    Da Numba1Xclusive King

  5. Software & Hardware   -   #5
    asmithz's Avatar Hi-Definition
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    11,082
    I reinstalled 10 and it didnt help

  6. Software & Hardware   -   #6
    100%'s Avatar ╚════╩═╬════╝
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    13,671
    i have it set to play with media player classic
    - maybe there is a conflict between someother video playr - which is set on default to play those type of files

    (btw-agent smith - are you the mod at neow.net?)

  7. Software & Hardware   -   #7
    asmithz's Avatar Hi-Definition
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    11,082
    How do you change it to load with classic?

    And no i am not a mod over there

  8. Software & Hardware   -   #8
    100%'s Avatar ╚════╩═╬════╝
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    13,671
    in wmp10 goto preferences or options etc -files - deselect all movies (or more)
    do same with mediaplyrclssc mark all video

    (pity)

  9. Software & Hardware   -   #9
    Expire's Avatar Problem solved...
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    272
    I have an idea, do what i did. Unistall WMP 10 and stick with 9 as 10 i just stupid and pointless

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •