Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: enable cheats on kotor2?

  1. #1
    Guyver's Avatar FORUM STONER
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    I AM CANADIAN!
    Age
    29
    Posts
    3,008
    i tried the same way i did with kotor1 didnt werk

    EnableCheats=1

    i just want a cheat to add darkside thats it

    Smith is a bag of douche,FACT.

  2. Games   -   #2
    asmithz's Avatar Hi-Definition
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    11,082
    This procedure involves editing a game file; create a backup copy of the file before proceeding. Use a text editor to edit the "swkotor2.ini" file in the game folder. Scroll to the "GAME OPTIONS" section and add the following line:

    EnableCheats=1

    Save the file and start the game. Press ~ during game play then enter one of the following codes to activate the corresponding cheat function. Note: A console window will not appear. Press [Tab] to list all console commands.
    Last edited by Agent Smith; 02-12-2005 at 05:38 AM.

  3. Games   -   #3
    Guyver's Avatar FORUM STONER
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    I AM CANADIAN!
    Age
    29
    Posts
    3,008
    look above i did that..wouldnt work for sum reason

    Smith is a bag of douche,FACT.

  4. Games   -   #4
    asmithz's Avatar Hi-Definition
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    11,082
    Try type ` see if that brings up the console window
    Last edited by Agent Smith; 02-12-2005 at 06:33 AM.

  5. Games   -   #5
    Guyver's Avatar FORUM STONER
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    I AM CANADIAN!
    Age
    29
    Posts
    3,008
    say whaT?

    btw..this gmae is kinda a let down, im having problems...seems kinda buggy ot me, crashes and such..

    Smith is a bag of douche,FACT.

  6. Games   -   #6
    asmithz's Avatar Hi-Definition
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    11,082
    Quote Originally Posted by Guyver
    say whaT?

    btw..this gmae is kinda a let down, im having problems...seems kinda buggy ot me, crashes and such..
    Sorry i gusse you cant bing down the console window. The game was a let down to me too, thats why i got rid of it. If i had it i could be more help

  7. Games   -   #7
    what do I put here? BT Rep: +10BT Rep +10
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Australia N.S.W
    Age
    36
    Posts
    11,790
    yep your right it don't work can't cheat this time

  8. Games   -   #8
    Guyver's Avatar FORUM STONER
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    I AM CANADIAN!
    Age
    29
    Posts
    3,008
    I NEED TO CHEAT!! lol

    Smith is a bag of douche,FACT.

  9. Games   -   #9
    Guyver's Avatar FORUM STONER
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    I AM CANADIAN!
    Age
    29
    Posts
    3,008
    gamecopyworld.com has a +7 trainer and cheats

    Smith is a bag of douche,FACT.

  10. Games   -   #10
    orcutt989's Avatar Blargh
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    States
    Posts
    2,227
    Why not enable gameplay for ATI users on kotor2?
    Last edited by orcutt989; 02-13-2005 at 09:31 PM.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •