Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: cycle redundancy check

  1. #1
    matt526's Avatar Poster
    Join Date
    Apr 2004
    Age
    36
    Posts
    409
    Im using DVDshrink to rip the old 1960 movie(DVD) "Spartacus"
    I keep getting this error "cycle redundancy check-error" about 1/2 way through the disk read.
    I have tried other programs i.e. Clone DVD, Any DVD, DVDXCopy and DVD Decrypter. all have similar error, the disk does not seem to have alot of scratches or marks, or at least no more then usual from Blockbuster.


    Can anybody help?
    Last edited by matt526; 02-13-2005 at 12:00 AM.

  2. Software & Hardware   -   #2
    Expire's Avatar Problem solved...
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    272
    Quote Originally Posted by matt526
    Im using DVDshrink to rip the old 1960 movie(DVD) "Spartacus"
    I keep getting this error "cycle redundancy check-error" about 1/2 way through the disk read.
    I have tried other programs i.e. Clone DVD, Any DVD, DVDXCopy and DVD Decrypter. all have similar error, the disk does not seem to have alot of scratches or marks, or at least no more then usual from Blockbuster.


    Can anybody help?
    is it a trile?

  3. Software & Hardware   -   #3
    matt526's Avatar Poster
    Join Date
    Apr 2004
    Age
    36
    Posts
    409
    no, they are all full versions
    and fully updated
    Last edited by matt526; 02-13-2005 at 12:07 AM.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Try cleaning the disk.

    Use DVD Decrypter and look in Tools>Settings>Device>Options. Change the Read Speed slower and you can also try increasing the Hardware Read Error Retries.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Retired
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    14,058
    edit: Virtualbody1234 beat me
    Last edited by {I}{K}{E}; 02-13-2005 at 12:21 AM.

  6. Software & Hardware   -   #6
    matt526's Avatar Poster
    Join Date
    Apr 2004
    Age
    36
    Posts
    409
    Well I cleaned the disk ("Spartacus") and it finally copied after another 2-3 more tries I also copied “Troy” with no problems.
    Now I have another DVD (The Notebook) that is giving me the same problem. At 60%
    And sometimes at 0-3% I cleaned this disk even though it looked spotless.
    It still will not copy. Could this be a security feature on the DVD
    Anybody have any advice?

  7. Software & Hardware   -   #7
    lynx's Avatar .
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    9,810
    Try copying the individual VOB files to your hard drive first. You may find that the problem is on a file that you would drop anyway.

    How are you cleaning the disk? You should always work from the centre outwards, not in a circle.
    .
    Political correctness is based on the principle that it's possible to pick up a turd by the clean end.

  8. Software & Hardware   -   #8
    matt526's Avatar Poster
    Join Date
    Apr 2004
    Age
    36
    Posts
    409
    Yes I have tried copying from DVD to Hard drive. No luck
    and yes I have cleaned the disk from inside out
    I know the My DVD writer works because I can read the DVD with WinDVD
    and I Rip other movies
    Last edited by matt526; 02-14-2005 at 01:42 PM.

  9. Software & Hardware   -   #9
    matt526's Avatar Poster
    Join Date
    Apr 2004
    Age
    36
    Posts
    409
    Damn this is frustrating , I have never had a DVD give me this much trouble.
    I know the Movie “The Note Book” is not the greatest of movies. But right now that’s not point, the point is I have a DVD that I can’t RIP and its driving me CRAZY.

    any way if anyone has any more helpful advice I would greatly Appreciate it.

  10. Software & Hardware   -   #10
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, UK
    Posts
    584
    I am just having the same problem with a DVD from Blockbuster.

    Doesn't work on DVD Shrink or DVD Decryptor. I assumed it was a copy protection but isn't the point of Decryptor to get through the protection?

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •