Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: Problems with Soulseek

  1. #1
    zacspeed's Avatar Pheasant plucker
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    710
    I have downloaded Version 155 (build 222) for the second time & both times it runs for about ten minutes then pc completly shuts off (as if mains plug has been pulled out)
    I've run my AV & it hasn't picked up any probs.
    What can be causing this?

  2. File Sharing   -   #2
    what do I put here? BT Rep: +10BT Rep +10
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Australia N.S.W
    Age
    36
    Posts
    11,790
    Ive heard that using sygate with SP2 with soulseek courses it happen to a friend of mine

  3. File Sharing   -   #3
    Retired
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    14,058
    Quote Originally Posted by Adster
    Ive heard that using sygate with SP2 with soulseek courses it happen to a friend of mine
    me uses Sygate/SS and Sp2 no problems here.

  4. File Sharing   -   #4
    zacspeed's Avatar Pheasant plucker
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    710
    I'm using Panda Platinum AV & firewall. Don't know weather these are causing problems. How do I copy & paste a list of installed programmes so I can show you exactly what I have got?

  5. File Sharing   -   #5
    fkdup74's Avatar Pneuberator.
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,616
    Quote Originally Posted by zacspeed
    How do I copy & paste a list of installed programmes so I can show you exactly what I have got?
    everest home edition
    I am just a worthless liar. I am just an imbecile.
    I will only complicate you. Trust in me and fall as well.
    I will find a center in you. I will chew it up and leave.
    I will work to elevate you just enough to bring you down.

  6. File Sharing   -   #6
    Samurai's Avatar Usenet Fanboy
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, United Kingdom
    Age
    35
    Posts
    4,532
    may be sp2 limit'd connections?

    lvllord.de patch might be worth a shot if you haven't tried it

  7. File Sharing   -   #7
    what do I put here? BT Rep: +10BT Rep +10
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Australia N.S.W
    Age
    36
    Posts
    11,790
    yeah check your event viewer to see if its limiting the connections

    I too have sygate SP2 ss but my brother in law had the same problems he found out the problem form somewhere on the net and it was something to do with sygate SP2 i dunno really

  8. File Sharing   -   #8
    Snee's Avatar Error xɐʇuʎs BT Rep: +1
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    on something.
    Age
    38
    Posts
    22,677
    I've noticed that running sp2 + slsk155 + pagefiles turned off gave me probs. (a couple of shutdowns, and very slow speeds with everything, surfing etc., but slsk, no matter if I was downloading or not).

    It's a virtual memory thing, it keeps looking for it even tho' the ram should be enough I think. Got the "virtual memory running low"-alert, but was hardly using any ram.

    I do run sygate pro as well, and have noticed that sygate doesn't seem to notice when slsk gets shut down, at least not when it crashes.



    Turning off slsk speeds everything up at once, so I know it's definitely the culprit, altho' it might be the usage of all three/four together at once that creates some kind of unholy lag just to annoy me.
    Last edited by Snee; 03-15-2005 at 08:51 PM.

  9. File Sharing   -   #9
    vivitron 15's Avatar Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    North East England, UK
    Posts
    1,772
    yup - thats the pain with SS - uses too much memory...its half the reason i rarely use it nowadays...much prefer nice lightweight program than all of the "things i like..." crap

    in fact, id love to see a SS-lite
    <insert signature here>

  10. File Sharing   -   #10
    Snee's Avatar Error xɐʇuʎs BT Rep: +1
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    on something.
    Age
    38
    Posts
    22,677
    It does use a lot more ram than it should need, but it's still no where near using up all my ram, so I reckon that whatever memory-management it has is buggy.


    EDit: ffs, it crashed on me again.

    I'll give it another go with different setting in windows, and if that doesn't do it I'm no longer using it on xp.
    Last edited by Snee; 03-16-2005 at 05:41 PM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •