Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: popups

  1. #1
    I keep getting this popup. It will always take me to this page. Any ideas what it is and how to get rid of it...

    http://vv7.al.57e.net/prks.php?pin=8...yware+removal&

  2. Software & Hardware   -   #2
    S!X's Avatar L33T Member BT Rep: +5
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    7,734
    Quote Originally Posted by ricochet
    I keep getting this popup. It will always take me to this page. Any ideas what it is and how to get rid of it...

    http://vv7.al.57e.net/prks.php?pin=8...yware+removal&
    adware/spyware scan?

  3. Software & Hardware   -   #3
    Kinda of ironic, donít you think? Spyware popping up ads to removing itself.

    Anyways give Microsoft AntiSpyware a shot.

  4. Software & Hardware   -   #4
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    is it a popup in an internet explorer window or does it say messenger service on it?

    if internet explorer then do spyware scans with a spyware scanner program.

    if it's messenger service ones then go to start>run>services.msc>find messenger and double click>set startup type to disabled, and click the stop button then apply settings.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Its not messanger ( its disabled) and I have run scans with spybot and microsoft Antispy, Still getting it...

  6. Software & Hardware   -   #6
    Chewie's Avatar Chew E. Bakke
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    4,883
    Try Adaware and X-Cleaner. Adaware is free but X-Cleaner isn't, although there is a free version you can use that catches a lot of stuff - I've had it spot a couple of things Spybot, Adaware and the MS one all missed.
    There isn't a bargepole long enough for me to work on [a Sony Viao] - clocker 2008

  7. Software & Hardware   -   #7
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    Quote Originally Posted by Chewie UK
    Try Adaware and X-Cleaner. Adaware is free but X-Cleaner isn't, although there is a free version you can use that catches a lot of stuff - I've had it spot a couple of things Spybot, Adaware and the MS one all missed.

    Why the fuck is that I wonder ? Is that like the fable of ,build a better mouse trap and the world will beat a path to your door.

  8. Software & Hardware   -   #8
    Chewie's Avatar Chew E. Bakke
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    4,883
    Quote Originally Posted by peat moss
    Why the fuck is that I wonder ? Is that like the fable of ,build a better mouse trap and the world will beat a path to your door.
    Dunno mate, but not everyone's latest signature files will cover all the shit that's out there.
    There isn't a bargepole long enough for me to work on [a Sony Viao] - clocker 2008

  9. Software & Hardware   -   #9
    enoughfakefiles's Avatar Ad ministrator
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    I'm an Even Steven with a
    Posts
    10,491
    I doneloaded tha newest version of ada-ware yesterday to upgrade my old then all of a sudden i get pop-urs from avg saying that i`ve been infected with the trojan downloader agent which kindly infected several files in my sytem information volume.Which has something to do with sytem restore.

    Dam windows xp it`s a virus magnet.

  10. Software & Hardware   -   #10
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    Quote Originally Posted by Chewie UK
    Dunno mate, but not everyone's latest signature files will cover all the shit that's out there.
    Ya I know, pain in the ass ! Guess thats why most recomend to have two or three spyware programs running .

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •