Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 8 of 8

Thread: All Of A Sudden Double-Click Don't Work??

  1. #1

    Sick

    Hi,

    Just about a minute ago my double click to run a shortcut don't work anymore??
    Not sure why this happened?

    Anyone know how to Fix it?
    And how did this happen?

    Cheers

  2. Software & Hardware   -   #2
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    1) it wont be a hardware problem if single click works.
    2) the computer might have just been locked up or something small like that. if it happens again then maybe there's a problem.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Your right!!
    it works fine again now!

    Was weird though double clicking on something and getting Properties???

    Thanks though

  4. Software & Hardware   -   #4
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    A reboot usually will fix a problem like that.

  5. Software & Hardware   -   #5
    lynx's Avatar .
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    9,810
    Disable Accessability software, that's usually what causes those sort of problems - "sticky" alt key does that.
    .
    Political correctness is based on the principle that it's possible to pick up a turd by the clean end.

  6. Software & Hardware   -   #6
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    Quote Originally Posted by Virtualbody1234
    A reboot usually will fix a problem like that.

    Fixes a lot of problems , but not something we all think of . Got to love windows !

  7. Software & Hardware   -   #7
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Quote Originally Posted by BILLY-THE-FISH
    Your right!!
    it works fine again now!

    Was weird though double clicking on something and getting Properties???

    Thanks though
    oh that! i've had that before.
    Cured it by holindg shift or ctrl or alt (cant remember which) then clicking, then clicking normally.
    Windows gets stuck thinking you're holding one of those buttons.

  8. Software & Hardware   -   #8
    cpt_azad's Avatar Colonel
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Surrey, BC
    Posts
    6,741
    single clicking really sux, even if you are lazy....

    Jeff Loomis: He's so good, he doesn't need to be dead to have a tribute.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •