Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 4 of 4

Thread: CPU Temp Gauge

  1. #1
    mr. nails's Avatar m@D @n!m3 BT Rep: +1
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    austin, tx
    Posts
    3,588
    i just recently built myself a new pc. everything works beautifully. all except my cpu temp gauge. i have a dual read temp gauge that came with the chassis. on the left on the temp gauge is my cpu temp and on the right is the hdd temp. all the blue led's work and the hdd temp gauge. i've disconnected/reconnected all the pwr cables and still doesn't work.

    what else could i possibly do be4 i rma this chassis?

    thx!
    Last edited by mr. nails; 03-12-2005 at 06:06 AM.
    Alamo Drafthouse!

    Last Game Completed: Aliens: Colonial Marines (PC) 10-13-13
    Now Playing: Paper Mario 64
    Total Games Completed: 503

  2. Software & Hardware   -   #2
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Does this product have a name? Make and model please.

  3. Software & Hardware   -   #3
    mr. nails's Avatar m@D @n!m3 BT Rep: +1
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    austin, tx
    Posts
    3,588
    Alamo Drafthouse!

    Last Game Completed: Aliens: Colonial Marines (PC) 10-13-13
    Now Playing: Paper Mario 64
    Total Games Completed: 503

  4. Software & Hardware   -   #4
    mr. nails's Avatar m@D @n!m3 BT Rep: +1
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    austin, tx
    Posts
    3,588
    i rma'd the chassis and got a new one back. hooked everything up and still the cpu temp isn't registering. what is wrong?
    Alamo Drafthouse!

    Last Game Completed: Aliens: Colonial Marines (PC) 10-13-13
    Now Playing: Paper Mario 64
    Total Games Completed: 503

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •