Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: Nice tweak for Firefox

  1. #1
    100%'s Avatar ╚════╩═╬════╝
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    13,671
    This tweak removes the stop,forward & back button Temporarilly until there is actually something to stop or forward or back to

    Put this in your "userchrome.css"
    Code:
    /* Remove stop button when there's nothing to stop */
    #stop-button[disabled="true"] { display: none; }
    
    /* Remove Back button when there's nothing to go Back to */
    #back-button[disabled="true"] { display: none; }
    
    /* Remove Forward button when there's nothing to go Forward to */
    #forward-button[disabled="true"] { display: none; }
    Yes i know there's tons of others, but i discovered the last 2 myself
    Last edited by 100%; 03-11-2005 at 01:50 PM.

  2. Software & Hardware   -   #2
    Harsh!'s Avatar n00b
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    New Zealand
    Posts
    551
    Thats quite a neat one..
    Thanks!

  3. Software & Hardware   -   #3
    100%'s Avatar ╚════╩═╬════╝
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    13,671
    indeed...sweet
    phew...at least someone else appreciates - its never enough to just please yourself

    ok I'll stfu now
    Last edited by 100%; 03-11-2005 at 12:39 AM.

  4. Software & Hardware   -   #4
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Seems like a cool tweak.

    But i bet it will get annoying. Like ill go to click stop and it will disapear and i end up clicking home or something

  5. Software & Hardware   -   #5
    100%'s Avatar ╚════╩═╬════╝
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    13,671
    there are those who
    clik too fast
    too slow
    or simply know when to clik

  6. Software & Hardware   -   #6
    nsane's Avatar .
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Florida, USA
    Age
    33
    Posts
    531
    Quote Originally Posted by rossco_2004
    Seems like a cool tweak.

    But i bet it will get annoying. Like ill go to click stop and it will disapear and i end up clicking home or something
    i wonder if it would possible to remove the home button

    i've tried (none of which worked)...
    #home-button[enabled="true"] { display: none; }
    #home-button[disabled="false"] { display: none; }
    #home-button[visible="true"] { display: none; }

    any other ideas? (anyone trying this prolly uses about:blank any ways)

    also, removing the Go button would be nice too
    Last edited by nsane; 03-11-2005 at 05:50 AM.

  7. Software & Hardware   -   #7
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Quote Originally Posted by nsane
    i wonder if it would possible to remove the home button

    i've tried (none of which worked)...
    #home-button[enabled="true"] { display: none; }
    #home-button[disabled="false"] { display: none; }
    #home-button[visible="true"] { display: none; }

    any other ideas? (anyone trying this prolly uses about:blank any ways)

    also, removing the Go button would be nice too
    To remove the go just right click the boolbars at the top in a blank area>customize>drag the go button off the toolbars.

    if u never want the home button you can do the exact same thing to remove it.

  8. Software & Hardware   -   #8
    fkdup74's Avatar Pneuberator.
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,616
    Quote Originally Posted by rossco_2004
    To remove the go just right click the boolbars at the top in a blank area>customize>drag the go button off the toolbars.
    not here
    the go button wont go
    I am just a worthless liar. I am just an imbecile.
    I will only complicate you. Trust in me and fall as well.
    I will find a center in you. I will chew it up and leave.
    I will work to elevate you just enough to bring you down.

  9. Software & Hardware   -   #9
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Quote Originally Posted by FKDUP74
    not here
    the go button wont go
    mine is removed, and i look in the toolbar option thingies and it's there (i can drag it back to the toolbar if i want).

    Here is a screenshot:
    Last edited by tesco; 03-12-2005 at 02:22 AM.

  10. Software & Hardware   -   #10
    DanB's Avatar Smoke weed everyday
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    London, so fuck y'all
    Age
    38
    Posts
    22,104
    I removed my 'go' button some time ago too

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •